IZDAJA! FATALAN UDARAC RAVNOZEMLJAŠIMA: Postao admin u grupi Ravna zemlja Balkan, pa promenio ime u Okrugla zemlja! UPROPASTIO IH!
Foto: Instagram

mustafa im došao glave

IZDAJA! FATALAN UDARAC RAVNOZEMLJAŠIMA: Postao admin u grupi Ravna zemlja Balkan, pa promenio ime u Okrugla zemlja! UPROPASTIO IH!

Društvo -

Izdaja! Poruka je jutros sačekala sleđene ravnozemljaše, usledila je uzbuna! U Fejsbuk grupi "Ravna zemlja", šokirani članovi ubrzo su shvatili o čemu je reč. Jedan od članova grupe mesecima se isticao argumentima da je zemlja "ravna ploča". Vremenom je zadobio poverenje glavnih na ovoj FB stranici, a nedavno je imenovan za administratora grupe.

A onda ih je upropastio. Promenio je ime grupe "Ravna zemlja Balkan" u "Okrugla zemlja Balkan".

ravna Zemlja, ravnozemljaši, ravna ploča
foto: Facebook

"Dobar dan, pritajio sam se i čekao. Ovo je izdaja, pozdrav od globusara", napisao je "elipsozemljaš", a fletovi će morati da sačekaju mesec dana kako bi promenili ime grupe.

U međuvremenu je otkriveno ko je zaokruglio pamet članovima FB grupe. Reč je o Mustafi Sejdinoviću, koji je vrednim marljivim radom sticao poverenje admina grupe, koji nisu ni pomislili da će im saborac "zaokrugliti" zabosti nož u leđa. I to na mestu gde su najslabiji, u globus!

Očajni članovi grupe pokušali su sve, pa su pisali i Marku Zakerbergu i naveli da su napadnuti od strane anonimnog "hakera", koji im se uvukao pod kožu, a onda zabio nož u leđa.

 Mustafa Sejdinović
Mustafa Sejdinović foto: Facebook

"Sramota! Da li ovo može ikako da se promeni!? Mark Zakerbeg molim te pomozi nam", glase vapaji grupe. "Trol se ubacio u admina i promenio ime. Nema vraćanja imena još 28 dana.".

Šokirani administratori "nove" grupe "Okrugla zemlja Bačkan" preuzeli su krivicu na sebe i priznali da su bili naivni.

"Oni koji znaju pravu istinu o planeti Zemlji, nisu bili baš toliko upoznati sa namerama osoba udaljenim na jedan klik od sebe", poručili su.

Posle prepiske i jadikovki među sobom, oglasio se i izdajnik. Mustafa Sejdinović im je poslao poruku:

ravna Zemlja, ravnozemljaši, ravna ploča
foto: Facebook

"Dragi moji i drage moje, znam da nam je ova prokleta 2020-ta bila jako teška, ali zato imate mene, da vam popravim dan, sedmicu, mesec ili možda godinu. Evo o čemu se radi:

Bio sam član grupe Ravna Zemlja, jedna zbirka potpunih ludaka, i imao sam na umu da ih za*ebavam, ali kako? Oni su bez milosti brisali sve "globusare", tako da sam se morao pritajiti i čekati. I onda, juče, kao poručeno, pitaju da li neko želi biti admin. Nisam časio časa, javio sam se, i zamislite molim vas, dali su mi admina! Meni, kojeg ni ne znaju, kojeg su mogli proveriti samo jednim klikom na profil. Moj trenutak za za*ebavanje je došao, i odradio sam to spektakularno. Gledajte skrinšote, i uživajte. Sretna nam svima 2021-a, da bude bolja od 2020-te.

P.S. Promenio sam im naziv u Okrugla zemlja, i oni ga ne mogu menjati u sledećih 27 dana. Prelepo", dodao je Mustafa.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track