MILIČIN OTAC KONAČNO ODAHNUO POSLE NEPROSPAVANE NOĆI: Ne mogu da verujem da su nađeni živi! Hvala svima!
Foto: Privatna Arhiva, Čitalac Kurira I Beta

dramatična potraga

MILIČIN OTAC KONAČNO ODAHNUO POSLE NEPROSPAVANE NOĆI: Ne mogu da verujem da su nađeni živi! Hvala svima!

Društvo -

Stefan Rusov i Milica Mirjanić su pronađeni, posle više 40 sati nakon što su nestali na Beljanici. Srbija je tragala za dvoje mladih, a u potragu je bio uključen veliki broj policajaca i volontera. Miličin otac M. Mirjanić u prvoj izjavi za medije emotivno govori o drami koja se dešavala prethodnu noć.

- Nismo spavali celu noć. Osećam se jako čudno. Ne mogu da verujem da su nađeni živi. Nisam se s njom čuo, pozvala je majku i rekla da je dobro. To je najvažnije - rekao je M. Mirjanić koji je trenutno u Lisinama, navodi Telegraf.rs.

Miličin otac ide da se uveri u MUP u Despotovac gde se Milica i Stefan trenutno nalaze, kako bi se uverio da mu je dete dobro.

On se zahvalio svima koji su pomogli u potrazi, posebno ističući požrtvovanost Gorske službe spasavanja (GSS).

- Hvala Veselinu Jevrosimoviću, koji mi je prvi pomogao i objavljena je vest, hvala članovima GSS, Vučiću, Vulinu, Gašiću, lovcima..-svi su se uključili, hvala svima - emotivno je govorio M. Mirjanić.

Milica Mirjanić, Stefan Rusov, potraga
foto: Kurir

Dvoje mladih pronašli su pripadnici Gorske službe spasavanja Srbije (GSSS). A Mirjanić se zahvalio i ostalima koji su dali značajan doprinos da se dramatična potraga završi sa srećnim krajem. On se zahvalio svima koji su danas bili uključeni u potragu, a to su bili, između ostalih, predsednik Comtrade Grupe Veselin Jevrosimović, direktor Bezbednosno-informativne agencije Bratislav Gašić, ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin, načelnik Policijske uprave za grad Beograd, pukovnik Veselin Milić, kao i sam predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Članovi porodice došli su do Milice Mirjanić koja je noćas nestala sa svojim dečkom kod Despotovca.

Na pitanje kako su Stefan i Milica došli u ovu situaciju, on navodi da će o tome tek da razgovara, ali da je ovo lekcija, da ukoliko neko nema dovoljno iskustva, ne ide na planinu u ovim uslovima.

(Kurir.rs/Telegraf.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track