DA LI STE VIDELI OVU ŽENU? Milka otišla u apoteku u Novom Beogradu, a onda joj se gubi svaki trag, porodica moli za pomoć
Foto: privatna arhiva

NESTALA U NEDELJU POPODNE

DA LI STE VIDELI OVU ŽENU? Milka otišla u apoteku u Novom Beogradu, a onda joj se gubi svaki trag, porodica moli za pomoć

Društvo -

Milka Radović (55) nestala je u nedelju oko 10 časova na Novom Beogradu, kada je, kako pričaju članovi njene porodice, otišla u apoteku po lekove. Na sebi je imala crne pantalone i crnu jaknu, kapu, bordo čizmice i plavu masku na licu.

Kako kaže Milkina snaja, njoj se trag gubi upravo u apoteci u kojoj je i kupila lekove. Kada je izašla od kuće sa sobom nije ponela telefon ni ključeve.

"Ima depresiju koja je strogo kontrolisana lekovima. Uspeli smo da nađemo tu apoteku gde je otišla i zaista jeste kupila lekove, tamo su nam to potvrdili. Dalje ne znamo šta se desilo i gde je otišla", priča snaja.

Ona navodi i da su Milkin sin, a njen muž i ona bili van stana kada je Milka otišla po lekove. U stanu je u tom trenutku bio Milkin drugi sin.

"U jednom trenutku nas je pozvao, oko 14 časova i rekao da se nije vratila kući. Inače ima običaj, kada se ne oseća dobro, da kaže da ide da prošeta do Save, ali se uvek vrati i nosi ključeve sa sobom. Plašimo se da nešto nije uradila sebi", sa strepnjom u glasu priča Milkina snaja.

Sagovornica dodaje da Milka nema drugih zdravstvenih tegoba.

"Prijavili smo slučaj policiji juče. Tragali smo za njom po Novom Beogradu, kroz blokove 44 i 45. Išli smo na Savski nasip, do samog kraja... Nismo je nigde videli", navodi ona.

Porodica moli da, ukoliko je vidite ili imate bilo kakvu informaciju o njoj pozovete policiju ili broj telefona - 060/4067-007.

(Kurir.rs/Telegraf)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja