POLICIJA OTKRILA I SANKCIONISALA 900.000 SAOBRAĆAJNIH PREKRŠAJA: Vulin s načelnikom i rukovodiocima Uprave saobraćajne policije
Foto: MUP Srbije

sastanak

POLICIJA OTKRILA I SANKCIONISALA 900.000 SAOBRAĆAJNIH PREKRŠAJA: Vulin s načelnikom i rukovodiocima Uprave saobraćajne policije

Društvo -

BEOGRAD - Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin održao je danas sastanak sa načelnikom i rukovodiocima Uprave saobraćajne policije na kojem su sumirani rezultati rada ove uprave tokom 2020. godine i razmatrane konkretne mere koje će policija preduzeti tokom novogodišnjih i božićnih praznika kako bi se osigurala bezbednost na putevima.

1 / 6 Foto: MUP Srbije
Aleksandar Vulin
foto: MUP Srbije

On je apelovao na građane da tokom novogodišnje noći poštuju epidemiološke mere i poručio da će policija raditi pojačanim intenzitetom i da će svi oni koji se budu oglušili o propisane mere biti sankcionisani. „Zdravlje ljudi je na prvom mestu. Budimo odgovorni i savesni. Novu godinu dočekajte u svojim kućama sa svojim porodicama“, istakao je ministar Vulin. Ministar policije poručio je građanima da tokom novogodišnjih i božićnih praznika poštuju saobraćajne propise, da ne voze pod dejstvom alkohola, ali i da ne koriste pirotehnička sredstva, jer je to najsigurniji način da zaštite sebe i živote drugih.

Aleksandar Vulin
foto: MUP Srbije

Nakon sastanka sa načelnicima i rukovodiocima Uprave saobraćajne policije, ministar Vulin prisustvovao je prezentaciji vozila i opreme koju koristi saobraćajna policija i na terenu se uverio u efikasnost rada presretača u otkrivanju saobraćajnih prekršaja.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track