NOVOGODIŠNJI SPECIJAL EMISIJE REDAKCIJA: Cela redakcija Kurira na jednom mestu
Foto: Kurir

NOVOGODIŠNJI SPECIJAL EMISIJE REDAKCIJA: Cela redakcija Kurira na jednom mestu

Društvo -

Danas u 13 časova na Kurir televiziji imaćete priliku da upoznate ekipu REDAKCIJE!

Tokom godine ova emisija bila je tu da vas, u svom prepoznatljivom stilu, obaveštava o svim najaktuelnijim događajima i pokrene priču o gorućim temama i naslovima iz štampanih i online medija.

Sada imate priliku da se kroz novogodišnji specijal upoznate i družite sa voditeljkom i urednicom Oljom Lazarević i svim njenim kolegama.

Uz Ivanu Majstorović i Ljubišu Ivanovića iz emisije “Usijanje” moći ćete da napravite presek najbitnijih događaja 2020. godine, a od novinarke Lidije Stojković čućete kako je izgledalo izveštavanje sa sa julskih demonstracija u Beogradu.

Sa najbitnijih događaja prelazimo na sam početak i nastanak Kurir televizije! Ekipa Pulsa Srbije osvrnuće se na to kako je izgledalo započeti prvu emisiju, kao i koji su im planovi za 2021. godinu.

Za sam kraj ostavljamo koleginice iz emisije “Sceniranje” Vanju Camović i Ljiljanu Stanišić, koje će nam otkriti najsočnije detalje o intervjuima sa poznatima.

Emisiju će obeležiti i komične greške sa snimanja, ozbiljni izazovi i opklade među kolegama, koji su ih izbacili iz zone komfora, kao i ekskluzivni intervju sa najvećom zvezdom Nove godine - Deda Mrazom!

Vaša REDAKCIJA ostaje sa vama i u Novoj godini!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja