POSKUPLJUJU I USLUGE BANAKA

RIGOROZNA BANKARSKA PRAVILA U DOBA KORONE: Skoro dupliran broj klijenata koji NE MOGU da dobiju kredite! (KURIR TELEVIZIJA)

Društvo -

Pandemija korona virusa ne prestaje da pomera granice, postavlja nova pravila, forme i kriterijume na globalnom nivou. Preduzeća su na staklenim nogama, a zbog neizvesne i nesigurne budućnosti istih, u problemu su svi oni koji žele da uzmu kredit.

Iako ne postoje zvanični podaci, procenjuje se da je zbog posledica pandemije broj zaposlenih koji su na “crnoj listi” banaka, odnosno ne mogu da dobiju kredit, sada dupliran. Banke više nisu sigurne da su pojedini klijenti sposobni da otplate zajmove.

Poskupljenja i rigoroznija bankarska pravila osetiće svi, ne samo oni koji apliciraju za kredite. Poskupeće usluge održavanja računa, sms obaveštenja ali i naknade za čuvanje novca.

Bankarske usluge koje koriste svi koji imaju račun u banci, poskupeće i do 60 odsto. Dozvoljeni minus i dalje prednjači i ubedljivo je najskuplja stavka koju zaračunavaju bankari, a kreće se između 30 i 40 odsto.

OVDE MOŽETE DA PRATITE UŽIVO KURIR TV

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track