ŽANDARMERIJA POSETILA KC NIŠ: Paketići za osmehe mališana na Onkologiji i Hirurgiji
Foto: privatna arhiva

NAŽALOST, ZBOG KORONE BEZ DRUŽENJA OVAJ PUT

ŽANDARMERIJA POSETILA KC NIŠ: Paketići za osmehe mališana na Onkologiji i Hirurgiji

Društvo -

Pripadnici niškog odreda Žandarmerije posetili su danas KC Niš i najmlađim pacijentima koji se leče na odeljenju onkologije i hirurgije odneli paketiće.

Zbog epidemiološke situacije ove godine žandarmi nisu mogli da se druže sa mališanima, ali kako je rekao pomoćnik komandanta pukovnik policije Ivan Valjarević, oni znaju da su najmlađima bar malo ulepšali dane.

"Kao i prethodnih godina organizovana je humanitarna akcija, kupovina paketića deci koja se leče na Dečijoj internoj klinici, odeljenju Onkologije, kao i deci na odeljenju Hirurgije. Ove godine kupljeno je 40 paketića koji sadrže slatkiše, igračke i kozmetičke komplete u zavisnosti od uzrasta deteta i pola. U svakom paketiću su slatkiši i igračke koje deca najviše vole. Pored toga za odeljenje Onkologije kupljena su tri panelna radijatora koja su im potrebna. Od 2013. godine svi policijski službenici Odreda Žandarmerije u Nišu se odazivaju ovoj humanitarnoj akciji i ovo je najlepši deo našeg posla kada možemo da pomognemo deci i da ih uveselimo. Sa ovom akcijom nastaviće se i u narednim godinama na veliko zadovoljstvo dece", rekao je pukovnik Valjarević.

(Kurir.rs/J.I.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track