MILOŠ JOVOVIĆ: Slobodno kretanje regionom veliki uspeh naše države, Marko Čadež pokazao veliku odgovornost!
Miloš Jovović (promo), Foto: Privatna arhiva

Posle ukidanja PCR testova

MILOŠ JOVOVIĆ: Slobodno kretanje regionom veliki uspeh naše države, Marko Čadež pokazao veliku odgovornost!

Društvo -

Slobodno putovanje za srpske građane u zemalje regiona veliki je korak ka normalizaciji stanja u privredi, ocenjuje za Kurir Miloš Jovović, direktor turističke agencije Travelland. Jovović, renomirani turistički radnik, očekuje da će resorna ministarstva i nadležni državni organi, uspeti da uspostave potpunu normalizaciju privrede, a da je međudržavni sporazum odlična najava dobrih dešavanja u privredi.

- Posle današnjeg dogovora da srpski državljani mogu da putuju u zemlje regiomna beu PCR testa, Marko Čadež je pokazao veliku odgovornost i dokazao da je najbolji predsednik Privredne komore Srbije u poslednjih nekoliko decenija. To je velika i značajna vest za srpske privrednike, a pre svega za sve građane Srbije. Pomoć PKS privredi i turistički radnicima presudna je da agencije i njeni zaposleni prežive najteži period. Najveći problem turističkih agencija odnosi se na putovanja za Grčku. Ako niko ne bude mogao da reši ovaj problem, nemam dilemu da će rešiti Aleksandar Vučić, jer nas nikada nije izneverio. Čadež i Vučić su spas za našu privredu i zahvaljujem se na najavljenoj pomoći - navodi Jovović.

Podsetimo, predsednik Privredne komore Srbije Marko Čadež ocenio je da je ukidanje obaveznog PCR testa za sve koji u Srbiju dolaze iz Severne Makedonije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Albanije i Bugarske još jedna dobra odluka za ekonomsku saradnju u regionu. Srpski državljani, takođe mogu da putuju u ove zemlje bez PCR testa.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track