POSLE OBJAVLJIVANJA JEZIVOG SNIMKA VLASNIK VRTIĆA NA VOŽDOVCU SAZVAO RODITELJSKI: Medijima zabrano da prisustvuju sastanku! VIDEO
Foto: Nemanja Nikolić

skandal

POSLE OBJAVLJIVANJA JEZIVOG SNIMKA VLASNIK VRTIĆA NA VOŽDOVCU SAZVAO RODITELJSKI: Medijima zabrano da prisustvuju sastanku! VIDEO

Društvo -

U vrtiću Zamak na Voždovcu koji je u žižu javnostio dospeo posle objavljivanja snimka na kome se vidi maltretiranje deteta i koji su uznemirili javnost, počeo je roditeljski sastanak.

Vlasnik vrtića nije dozvolio prisustvo medijima na sastanku, već je rekao da će biti blagovremeno obavešteni o svemu.

1 / 6 Foto: Nemanja Nikolić

Roditelje koje smo sreli dok su dolazili u vrtić imali su podeljena mišljenja o ustanovi u koju idu njihova deca. Dok su jedni hvalili vaspitačice i tvrdili da su zadovoljni tremanom dece, drugi su bili ogorčeni i istakli da su postojali određeni problemi u načinu rada sa decom..

Da podsetimo ceo slučaj je pokrenut posle objavljivanja snimka na kome se vidi kako devojka, za koju se najpre verovalo da je vaspitačica,a onda se ispostavilo da se u vrtiću ona vodi kao spremačica, s drži na podu trogodišnjeg dečaka, koji navodno boluje od blažeg oblika autizma, a zatim ga grubo sa obe ruke diže u vazduh, na silu mu gura cuclu u usta.

Za Kurir je svedočila majka N. V. (33) iz Beograda, nakon što su u javnost isplivali stravični snimci navodnog zlostavljanja dece u ovoj PU

- Moja četvorogodišnja ćerka je oko godinu dana išla u vrtić ‘Zamak’ na Voždovcu, jer su se reklamirali kao besplatna predškolska ustanova, a nakon trauma koje je doživela tamo morala je da posećuje psihologa godinu dana!

Dešavale su se scene gde su vaspitači nasilno držali decu, zavrtali im uši i ruke, vukli ih za kosu i izbacivali napolje ako se neko rasplače, a postojala je i posebna prostorija u koju su mališani išli po kazni, rekla je ova majka.

Kurir.rs/J.P.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track