U petak 20 odsto niže kamate na gotovinske kredite
Foto: Shutterstock

Stiže šesti Addiko Red Friday!

U petak 20 odsto niže kamate na gotovinske kredite

Društvo -

Iskoristite ovu specijalnu pogodnost: na gotovinske kredite do 1.000.000 dinara čeka vas značajno niža kamatna stopa koja je fiksna tokom celog perioda otplate.

U sklopu Addiko Red Friday koncepta, Addiko banka i ove godine nastavlja sa dobrim vestima i svojim klijentima nudi nove popuste.

Šesti Red Friday obradovaće mnoge klijente, jer Addiko banka samo u petak 29. januara klijentima omogućava 20 odsto nižu kamatnu stopu na keš kredite do 1.000.000 dinara sa fiksnom kamatnom stopom tokom celog perioda otplate.

Do kredita sa umanjenom kamatnom stopom dođite na jednostavan način: zahtev za kredit možete podneti u bilo kojoj ekspozituri Addiko banke ili online putem linka

Ukoliko vam je potrebno više informacija pozovite Addiko Kontakt centar na

broj 0800 303 303.

kredit, naknada za obradu kredita, apelacioni sud, banke
foto: Shutterstock

Važno je istaći da ponuda ne obuhvata zahteve putem mKredita i važi samo za nove plasmane bez mogućnosti refinansiranja obaveza iz Addiko banke.

Osluškujemo potrebe klijenata

Imajući u vidu da je Addiko banka specijalizovana za finansiranje stanovništva, te da joj je to jedan od fokusa poslovanja, jasno je da ova banka kontinuirano ulaže u poboljšanje svojih usluga i svojim korisnicima obezbeđuje jednostavne, brze i praktične bankarske usluge.

Addiko Red Friday potpuno je inovativni koncept u bankarskoj industriji koji je uveden pretprošle godine u Srbiji, a u regionu nešto ranije.

Kao lider na bankarskom tržištu u domenu digitalne transformacije i jasnim, jednostavnim i direktnim proizvodima, Addiko banka je i specijalizovana za finansiranje građanstva i to joj je jedan od fokusa poslovanja.

Inspiracija za Red Friday bila je globalno popularna akcija Black Friday, kada kupci širom planete, baš na taj dan, dobijaju posebne pogodnosti prilikom kupovine.

(Promo - tekst / Foto: Shutterstock)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track