Gledajte hit-serije na Kurir televiziji: SUMNJIVA LICA, JUNACI NAŠEG DOBA I NATPRIRODNA SELEKCIJA
Foto: AMG

Gledajte hit-serije na Kurir televiziji: SUMNJIVA LICA, JUNACI NAŠEG DOBA I NATPRIRODNA SELEKCIJA

Društvo -

Večeras se udobno smestite i opustite uz Kurir televiziju! Čekaju vas dve domaće serije i poznati ruski serijal o vidovnjacima.

SUMNJIVA LICA - od 21.00 čas

Suzana nagovara Milorada da Maji pošalje pismo i tako počne da komunicira s njom. Aca Beton brže-bolje sklanja sve sumnjive papire iz skladišta i iz opštine u paranoji pred dolazak inspektora. Kod kuće Maja počinje štrajk glađu, kako bi pobedila Anđelku i Acu i ubedila ih da je puste napolje. Suzana saopštava Miloradu da Stole želi da ženi Maju i da on mora pod hitno da ode kod nje da je izbavi. Acu Betona posećuje Kresoja i daje mu rok od pet dana da mu vrati novac.

JUNACI NAŠEG DOBA - od 21.50 časova

Srđan je na ruletu dobio veliki novac, ali pojavile su se komplikacije… Žitko dolazi kod predsednika opštine da traži “dug”, međutim, tu sreće Muzića. Lekar saopštava Ronaldu da mu je povreda takve prirode da neće moći više da igra fudbal.

Saška ima problem sa Rufusom…

NATPRIRODNA SELEKCIJA - od 23:10 časova

Sujeta, ambicije, žudnja za uspehom…

Veštice, magovi, vračevi, medijumi i šamani dobrovoljno ulaze u igru za opstanak, a samo jedna osoba može osvojiti titulu najboljeg u svom gradu. Voditelj ovog paranormalnog takmičenja koje se odigrava u najvećim gradovima u Rusiji jeste Pahom - dobro poznat i dokazan vidovnjak.

U svakoj pojedinačnoj epizodi četiri učesnika prolaze kroz tri različita zadatka. Protivnici smišljaju i zadaju tri testa koji moraju biti završeni tokom jednog dana, a uveče, zajedno sa vidovitim Pahomom, protivnici glasaju putem ocenjivanja od 1 do 10. Najjači će biti onaj, koji tokom takmičenja sakupi najviše poena.

Tok “Natpirodne selekcije” uvek je nepredvidiv i uzbudljiv, kao i testovi kroz koje prolaze učesnici. Ko će uspeti da uz pomoć šestog čula sazna kome je u bolnici stalo srce? Da li će neko od moćnih takmičara moći da sazna šta se dogodilo u izgoreloj napuštenoj kući, za koju se priča da je puna ogorčenih duhova? Kako i šta će saznati dok hodaju po groblju? Ko će izaći sa titulom pobednika na samom kraju takmičenja?

Saznajte odgovore na neka od ovih pitanja večeras, samo na Kurir televiziji!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track