NISAM HTELA DA NEKOM UKRADEM VAKCINU I ŽIVOT Vedrana Rudan novim tekstom odgovorila HEJTERIMA i poručila: Hvala! Plačem ceo dan!
Foto: Rino Gropuzzo

izazvala buru na mrežama

NISAM HTELA DA NEKOM UKRADEM VAKCINU I ŽIVOT Vedrana Rudan novim tekstom odgovorila HEJTERIMA i poručila: Hvala! Plačem ceo dan!

Društvo -

Vedrana Rudan je nedavno primila vakcinu protiv koronavirusa u Srbiji, što je izazvalo brojne komentare, ali i oštre kritike.

Poznata književnica iz Hrvatske na sve to osvrnula u novom tekstu, pod naslovom "Hvala!".

"Od jutra mi stižu stotine mailova iz Srbije i čitavog svijeta. Moji dragi čitatelji pišu mi kako oni znaju da nisam otišla u Srbiju nikome ukrasti ni cjepivo ni život. Trebalo mi je vremena da shvatim da sam na srpskim mrežama proglašena strankinjom koja je došla u zemlju Srbiju uzeti ono što joj ne pripada ni po Bogu ni po zakonu.

Vedrana Rudan
foto: Kurir

Vijest o tome me sigurno ne bi uzbudila, u medijima sam četrdeset godina, navikla sam na bijesne ujede, ali na dobrotu nisam.

Dragi prijatelji iz Srbije! Čitav mi dan šaljete toliko veliku, toliko ogromnu količinu ljubavi, nudite mi svoje pravo na vakcinu, objašnjavate kako vi nemate baš nikakve veze s 'njima' da, napisat ću pa što bude, plačem čitav dan. Je li moguće da oko mene ima toliko dobrote? Hvala vam, nikad to neću zaboraviti", ističe Vedrana Rudan.

Vest o tome da se Vedrana Rudan vakcinisala izazvala je pravu buru reakcija u domaćoj javnosti i pitanje pod kojim uslovima se strani državljani vakcinišu u Srbiji.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja