NEŠTO ME JE VUKLO DA ŠALJEM SVE VIŠE: Mirjana prvi put okušala sreću i osvojila stan u nagradnoj igri Uzmi račun i pobedi
Foto: Printscreen/RTS

nije mogla da odreaguje od šoka

NEŠTO ME JE VUKLO DA ŠALJEM SVE VIŠE: Mirjana prvi put okušala sreću i osvojila stan u nagradnoj igri Uzmi račun i pobedi

Društvo -

Mirjana Vujović iz Mataruške banje osvojila je stan u Zemunskim kapijama u nagradnoj igri "Uzmi račun i pobedi". Mirjana je poslala oko 50 koverata i kaže da je bila jako uporna.

Pet automobila "fijat 500L" i stan u Beogradu dodeljeni su u novom izvlačenju drugog kruga nagradne igre "Uzmi račun i pobedi 2020". Najvredniju nagradu, stan u naselju Zemunske kapije, dobila je Mirjana Vujović iz Mataruške Banje.

Mirjana je rekla da se mnogo iznenadila kada je čula da je ona dobila glavnu nagradu.

- Nisam mogla da odreagujem od šoka, nisam nikad igrala igre na sreću, ovoga puta sam bila uporna i nekako sam se nadala, vuklo me da šaljem sve više - ispričala je Mirjana.

Uzmi račun i pobedi 2020
foto: Printskrin RTS

Dodala je da je poslala oko 50 koverata i da su u igri svi učestvovali – suprug, sin, ćerka, unuci.

Mirjana se neće seliti u novi stan u Beogradu jer je, kako kaže, već u godinama.

- Imam porodicu, sina, ćerku, unuke, dogovorićemo se, veliko je iznenađenje, ne mogu da razmišljam o tome trenutno jer je šok bio veliki - rekla je dobitnica stana u igri "Uzmi račun i pobedi".

(Kurir.rs/ RTS)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track