HEROJI IZ PATROLE INTERVENTNE POLICIJE: Čuli zapomaganje žene koju su napali psi lutalice i odmah pritrčali u pomoć
Foto: N. H./ Privatna arhiva

sve pohvale

HEROJI IZ PATROLE INTERVENTNE POLICIJE: Čuli zapomaganje žene koju su napali psi lutalice i odmah pritrčali u pomoć

Društvo -

Pripadnici Interventne policije u Aranđelovcu jutros oko 5.30 spasili su ženu N. P. (55) koju je napao čopor pasa lutalica na Senćanskom putu.

Naime, kako smo saznali, patrola Interventne jedinice nalazila se na obližnjoj autobuskoj stanici, kada su čuli zapomaganje žene koju su napali psi. Ženu je napalo 6-7 velikih pasa, a neki od njih su bili rase haski.

Pse su zapravo uplašile sirene interventne koju su oni uključili kada su krenuli da priteknu ženi u pomoć. Tada su trojica pripadnika policije prišli ženi i pružili joj prvu pomoć, a u međuvremenu su pozvali i Hitnu pomoć.

Autobuska stanica u Aranđelovcu
foto: N. H./ Privatna arhiva

N. P. je nakon toga prebačena u Urgentni centar, a kako smo još nezvanično saznali žena je jutros krenula na posao, nakon čega je povređena.

Podsetimo, povređenoj je odgrižen skalp, zadobila je više od 20 ujeda samo po glavi, odgrizeno joj je uvo i izgrizena cela leva ruka, a ima i nekoliko ujeda po telu. Iako nije u životnoj opasnosti, žena je zadobila teške povrede. Uprkos traumi koju je doživela, nije izgubila svest ni u jednom trenutku.

(Kurir.rs/J. R.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track