DOBITNIK STANA U IGRI UZMI RAČUN I POBEDI JE BEOGRAĐANIN: Glumica Iva Štrljić donela je sreću Jovici Nikoliću
Foto: Printscreen RTS

peto izvlačenje UZMI RAČUN i POBEDI 2020

DOBITNIK STANA U IGRI UZMI RAČUN I POBEDI JE BEOGRAĐANIN: Glumica Iva Štrljić donela je sreću Jovici Nikoliću

Društvo -

Pet automobila "fijat 500L" i stan u Beogradu dodeljeni su u petom, pretposlednjem izvlačenju drugog kruga nagradne igre "Uzmi račun i pobedi 2020". Najvredniju nagradu, dvosoban stan u naselju Zemunske kapije, dobio je Jovica Nikolić iz Beograda

.Glumica Iva Štrljić izvukla je srećne dobitnike nagradne igre "Uzmi račun i pobedi 2020" u studiju Radio-televizije Srbije u Košutnjaku, iz bazena sa 10.741.506 pristiglih koverata.

uzmi racun i pobedi
foto: Printscreen RTS

Dobitnici automobila "fijat 500L" su Marija Živanović iz Zrenjanina, Blagoje Maksimović iz Jagodine, Tamara Oblaković iz Mišara, Milanka Tucaković iz Kragujevca i Slobodan Grbić iz Smedereva.

Najvredniju nagradu, stan u beogradskom naselju Zemunske kapije, dobio je Jovica Nikolić iz Beograda.

Izvlačenje je pratila Komisija čiji su članovi Zoran Jovanović iz Poreske uprave Ministarstva finansija, Nenad Petrović iz NBS, Dragoslav Glišović, takođe iz Poreske uprave, Irena Raković iz Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija i Jelena Gavrilović iz Ministarstva finansija.

uzmi racun i pobedi
foto: Printscreen RTS

Vlada Srbije podseća građane da je učešće u nagradnoj igri epidemiološki bezbedno i ne podrazumeva čekanje u redu niti uopšte ulazak u poslovnice pošte.

Apeluju na građane da koverte spakuju i adresiraju kod kuće, a kako bi našle put do studija i bile u konkurenciji za vredne nagrade, dovoljno je da pravilno popunjene koverte samo ubace u najbliže poštansko sanduče.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track