Najnovije vesti

RATNA BORBA PREDANE DOKTORKE: Heroina našeg doba ODLIKOVANA zlatnom MEDALJOM za zasluge tokom PANDEMIJE (KURIR TELEVIZIJA)
02:06

RATNA BORBA PREDANE DOKTORKE: Heroina našeg doba ODLIKOVANA zlatnom MEDALJOM za zasluge tokom PANDEMIJE (KURIR TELEVIZIJA)

BITKA NE PRESTAJE

BORBA PREDANE DOKTORKE: Heroina našeg doba ODLIKOVANA zlatnom medaljom za zasluge tokom epidemije (KURIR TELEVIZIJA)

Društvo

Skromnost, požrvovanost i profesionalnost su epiteti kojima kolege i pacijenti opisuju dr Natašu Sekulović, specijalistu anesteziologa, koja je odlikovna zlatnom medaljom na Dan državnosti.

Dr Nataša je zaposlena je u Opštoj bolnici u Sremskoj Mitrovici, a kako kaže medalju je primila u ime svih kolega. Ne smatra je ličnom, a iza nje stoje sati predane borbe, koju upoređuje sa ratnom.

"Morate se oslanjati jedni na druge, jer i imate samo jedni druge. Još jednom želim da istaknem sve što smo tražili, dobili smo. Dosta je dala država i sponzori, imali smo pomoć sa svih strana, što je bilo važno", kaže dr Nataša.

Na svoj tim doktorka je ponosna uvek, a strah da ne izgube pacijenta ne prestaje.

"To je ljudski, da se uplašite nečeg nepoznatog, koje i nije više toliko nepoznato, ali je strašno, nemoguće je otupeti na tako nešto", kaže dr Nataša i dodaje da nema predaje i da borba ne prestaje.

OVDE MOŽETE GLEDATI KURIR TV UŽIVO

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...