OVO JE DRAGOSLAV KOJI JE DOBIO STAN U BEOGRADU NA VODI: Baš večeras nismo gledali izvlačenje! SUPRUGA JE NAJZASLUŽNIJA ZA SVE
Foto: Printskrin RTS, printscreen Facebook

srećni dobitnik najvrednije nagrade u Uzmi račun i pobedi

OVO JE DRAGOSLAV KOJI JE DOBIO STAN U BEOGRADU NA VODI: Baš večeras nismo gledali izvlačenje! SUPRUGA JE NAJZASLUŽNIJA ZA SVE

Društvo -

Dragoslav Ilić (49) iz sela Požežno kod Velikog Gardišta srećni je dobitnik stana od 56 kvadrata u elitnom naselju "Beogradu na vodi" u prestonici, u finalnom izvlačenju drugog kruga nagradne igre "Uzmi račun i pobedi" koje je održano u subotu uveče.

Poziv Kurira, Dragoslava je zatekao u kolima kada je žurio kući da vidi radost dece koja su gledala izvlačenje.

- Supruga Simona i ja baš večeras nismo gledali izvlačenje, jer smo bili u gostima kada su nam javili i svi smo se zajedno radovali. Najzaslužnija za sve ovo, ali i najradosnija je moja supruga Simona koja je slala koverte. Poslali smo sigurno preko stp koverti - kaže Ilić za Kurir i dodaje da ne veruje da će se on seliti u Beograd.

- Nismo planirali preseljenje ali mi stariji sin zavšava srednju školu pa ako upiše fakultet u Beogradu taman će mu to dobro doći. Mislim da je još uvek ne mogu da poverujem da je to tačno, ali radostan, možda samo ne toliko kolko žena i deca. Za sve je ovo bila teška i turbilenta godina i nadam se da će neka sreća i dobitak sve čekati na kraju - iskren je Ilić.

Pored Ilića koji je dobio stan na 23 spratu jedne od kula "Beograda na vodi" u finalnom izvlačenju izvučeno je i pet dobitnika automobila "fijat 500 L": Dijana Živković iz Loznice, Vojkan Maksimović iz Kuršumlije, Bojana Stepanović iz Velike Plane, Ljubiša Kocić iz Niša i Nela Ilić iz Požarevca.

Koliko je bilo veliko interesovanje građana govori i podatak da se u subotu uveče u bazenu studija RTS našlo skoro 12 miliona koverata, čime je oboren rekord.

Kurir.rs/J. Pronić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track