BRAVO ZA MALIŠU KOJI JE UJEDINIO SRBIJU! IMA LI LEPŠE VESTI OD OVE I mali Oliver primio skupi lek zolgensmu od 2,1 milion dolara!
Foto: Facebook Printscreen

prima se samo jednom u životu

BRAVO ZA MALIŠU KOJI JE UJEDINIO SRBIJU! IMA LI LEPŠE VESTI OD OVE I mali Oliver primio skupi lek zolgensmu od 2,1 milion dolara!

Društvo -

Konačno možemo da slavimo! Oliver je primio Zolgensma gensku terapiju! Sve je proteklo bez komplikacija, on se oseća dobro! Budite ponosni na sebe, jer je ovo uspelo zahvaljujući vama!, napisala je Oliverova mama na Fejsbuk stranici posvećenoj njenom sinu

BEOGRAD - Konačno možemo da slavimo! Oliver je primio Zolgensma gensku terapiju! Sve je proteklo bez komplikacija, on se oseća dobro! Budite ponosni na sebe, jer je ovo uspelo zahvaljujući vama!, napisala je Oliverova mama na Fejsbuk stranici posvećenoj njenom sinu.

Podsetimo, dva meseca pošto je sakupljen novac za bebu Olivera Pal Gajodija, mališan je primio zolgensmu, lek koji košta 2,1 milion dolara.

Zolgensma se uzima jednom u životu, nakon čega slede hormonske i fizikalne terapije.

Posle Sofije, Lane, Anike, Minje, četiri devojčice za koje je prikupljen novac za isti, spasonosni lek, ujedinili smo se još jednom, da pomognemo malom Oliju da stane na noge i da se njegov korak daleko čuje.

(Kurir.rs/Facebook)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track