REKONSTRUISAN KROV KBC BEZANIJSKA KOSA KNEZ PETROL DONATOR
Foto: Promo

ZAJEDNO UVEK MOZEMO VISE

REKONSTRUISAN KROV KBC BEZANIJSKA KOSA KNEZ PETROL DONATOR

Društvo -

U godini koju je obelezila pandemija , kompanija Knez Petrol , koja kao drustveno odgovorna nastoji da bude primer u ovakvom nacinu poslovanja donirala je su 6 miliona dinara u rekonstrukciju dela krova KBC Bezanijska Kosa I na taj nacin iskazali zahvalnost lekarima,medicinskim radnicima, nemedincinskom osoblju I zajednici birajuci resavanje problema stanovnistava I zajednice.

Pratimo razvoj krize izavane pandemijom I konstantno pruzamo podrsku najugrozenijama.

Solidarnost , kao jedan od imperativa zelimo da prosirimo na drustvo kao celinu .

Ovom prilikom smo pomogli rekonstrukciju I kompletnu zamenu dela krova na KBC Bezanijska Kosa u Beogradu u vrednosti od oko 6.000.000,00 dinara.

KBC Bežanijska kosa
foto: Promo

Predsednik kompanije Srdjan Knezevic ovom prilikom se posebno I licno zahvalio direktorki KBC Bezanijska Kosa Dr. Mariji Zdravkovic ,kao I njenom timu lekara I sestara, nemedicinskog osoblja koji se nadljudski bore za svakog pacijenta ,ukljucujuci I njegovog oca, koji je na zalost izgubio bitku sa korona virusom.

Zahvalnost je iskazao kako u svoje licno ime tako I u ime kompanije koju predstavlja, isticuci da je ulaganje u probleme stanovnistva I zajednicu prioritet i najvrednija investicija u zajednicku buducnost .

Direktorka KBC Bezanijska Kosa Dr. Marija Zdravkovic zahvalila se donatoru I istakavsi znacaj jedne ovkve donacije koja unapredjuje uslove u ovoj zdravstvenoj ustanovi.Rekonstuisana zgrada je posle 20 godina obnovljena.Primarna namena ce biti odredjena u dogovoru sa Ministarstvom zdravlja po njihovovj proceni pripriteta.

Teska godina je iza svih nas ,mnogo napora je svako od nas podneo poslovno ili privatno ,pandemija nas je podsetila da zajednickim naporima , borbom I ulaganjem u zajednicku buducnost , uvek mozemo vise, zakljucio je Knezevic.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track