TURSKA TELEVIZIJA EMITOVALA PRILOG O VAKCINACIJI U SRBIJI: Uspešna borba naše zemlje prikazana u najboljem svetlu
Foto: Printscreen/TRT World

divno

TURSKA TELEVIZIJA EMITOVALA PRILOG O VAKCINACIJI U SRBIJI: Uspešna borba naše zemlje prikazana u najboljem svetlu

Društvo -

Turska TRT televizija emitovala je prilog o uspešnoj borbi protiv korone i kako je država na čelu sa predsednikom Aleksandrom Vučićem uspela da obezbedi vakcine.

- Srbija ima jedno od najbržih predstavljanja vakcine protiv korona virusa na svetu. Posećujemo najveći beogradski centar za vakcinaciju da bismo videli kako taj proces funkcioniše - navela je ova televizija na svom Tviter nalogu.

U prilogu je između ostalog govorio i novinar Slobodan Georgiev koji je pohvalio rezultate naše države.

On je istakao da je upravo naša spoljna politika omogućila da imamo najveći izbor vakcina u celoj Evropi.

turska televizija, Srbija, vakcine
foto: Printscreen/TRT World

U celokupnoj reportaži koju je uradila turska televizija, do detalja je opisano kako izgleda vakcinacija na beogradskom sajmu, a govori se i o tome kako je Srbije jedina zemlja u Evropa u kojoj je faktički moguće izabrati vakcinu, te je detaljno objašnjen proces od zakazivanja vakcinacije do primanja iste.

Takođe u reportaži se vide i bočice sa različitim vakcinama, a novinarka koja je radila prilog kaže da je jako čudno kako smo skoro godinu dana bili zatvoreni u kućama, a sada jedna mala tečnost je naš ''prolaz ka slobodi''.

Direktor Zoran bekić detaljno je sproveo ekipu kroz beogradski sajam i objasnio im kako funcioniše ceo proces vakcinacije u našoj zemlji.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track