BRUKA I SRAMOTA BIJELJINE! Pokojnog MIĆU MIĆIĆA ismevaju na Instagramu, kače montirane snimke i fotografije! Policijo, šta čekaš!
Foto: rtrs

nedopustivo

BRUKA I SRAMOTA BIJELJINE! Pokojnog MIĆU MIĆIĆA ismevaju na Instagramu, kače montirane snimke i fotografije! Policijo, šta čekaš!

Društvo -

Gradonačelnika Bijeljine Miću Mićića koji je preminuo u Banjaluci 23. decembra minule godine ne prestaju da ismevaju na društvenim mrežama čak ni nekoliko meseci posle njegove smrti, a što je za svaku osudu!

Naime, na društvenoj mreži Instagram postoji profil pod nazivom "menstruacija_bijeljina" koji se "bavi" isključilo vređanjem i ismevanjem Mićića.

Prva objava postavljena je 3. novembra protekle godine, a sa ovakvim nedopustivim sadržajem nastavilo se i dalje i ako je Mićić preminuo u decembru.

Pored skandaloznih fotomontaža, izmontiranih video snimaka na objavama se mogu naći i izuzetno neprimerene reči koje su upućene, sada pokojnom, Mićiću.

Ovakvo izražavanje je krajnje nedopustivo! Ismevati nekoga javno nije prikladno ni u kom slučaju, a naročito ne kada je reč o čoveku koji je preminuo.

Kako nezvanično saznajemo, porodica je ceo slučaj prijavila policiji, ali za sada nema nikakve reakcije. Nije poznato ko stoji iza ovog profila, kao ni zašto profil sa ovakvim nedopustivim sadržajem još uvek postoji.

Ono što je sigurno jeste da je ovakvo ponašanje nedopustivo i sramno!

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track