jedna od indicija

LEČIĆ HOĆE NA POLIGRAF! Ne priznaje se kao dokaz na sudu, Zečević objasnio čemu služi takvo testiranje (KURIR TELEVIZIJA)

Društvo -

Javnost je i dalje u šoku nakon optužbi glumice Danijele Štajnfeld da ju je silovao stariji kolega, Branislav Lečić.

Od trenutka kada se ova informacija pojavila u medijima, oglasio se i poznati glumac nekoliko puta. Lečić je demantovao navode glumice i istakao da nikada nije učinio nijedno krivično delo, ali je izrazio spremnost da se nađe na poligrafskom ispitivanju.

U izjavi je poručio da je spreman da odgovori na sva pitanja, uključujući pitanja o razgovoru sa Štajnfeld koji je objavljen u medijma. Lečić je dodao da izjavu daje bez nakljukavanja sedativima, bez upotrebe bilo kakvih lekova i bez predhodno predočenih mu pitanja.

Stručnjak za poligraf, Slobodan Zečević objasnio je za Kurir televiziju način na koji funkcioniše ovaj proces ispitivanja.

"To je jedna indicija, ogromna u postupku koje upotrebljavaju organi. Eliminišete veliki broj ljudi, a ukazujete na prave ljude. Usmeravate tim koji će rešiti to krivično delo zbog kog se primenjuje poligrafsko ispitivanje. Poligrafsko ispitivanje u Srbiji nije dokaz i ne treba biti. Ostaje da bude jedna od indicija", rekao je Slobodan.

Kurir.rs

OVDE MOŽETE PRATITI UŽIVO KURIR TELEVIZIJU

Bonus video:

01:10

Glumica Jovana Jelovac o Danijelinoj optužbi da je silovana

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track