MILOŠ JOVOVIĆ: Ovo je dobra vest jer bi većina agencija bez Grčke propala, PRVO ĆU SE LIČNO UVERITI U KAKVOM SU STANJU KAPACITETI
Foto: Privatna arhiva

srbi mogu u grčku na more

MILOŠ JOVOVIĆ: Ovo je dobra vest jer bi većina agencija bez Grčke propala, PRVO ĆU SE LIČNO UVERITI U KAKVOM SU STANJU KAPACITETI

Društvo -

Miloš Jovović, vlasnik jedne od najpopularnijih turističkih agencija u Srbiji kaže da je potpisan sporazum sa Grčkom sjajna vest, ali da čeka prvo da dobije sve informacije od srpskog Ministarstva turizma, kao od najrevantnije institucije.

- Moram prvo da vidim sve detalje, što se kaže, crno na belo. Takođe, moram prvo lično sa mojim mendžmentom da se uverim u stanje kapaciteta u Grčkoj, s obzirom na to da su bili u lokdaunu od novembra i mnogi hoteli i apartmani nisu radili. Ne želim da pre toga uzimam akontacije od prunika, tek kada se lično uverim da je sve u redu izaćićemo za zvaničnom ponudom, jer poverenje klijenata nema cenu. Želimo da im ponudimo najbolje i da nema nikakvih prevara. Ovo je svakako jako dobar znak. Da nije potpisan taj sporazum, većina agencija bi propala, agrašani ne bi dobila ni 10 odsto od obeštećenja od uplaćenih aramnžaman. Drago mi je što su i Srbija i Grčka to prepoznale - kaže Jovović i ddodaje da moramo da sačekom i vidimo kako će postupiti EU:

- Iako je Grćka u okviru EU, oni su ovo potpisali mimo njih, kao što su nas pustili i prošle godine. Važno je da znamo da je korona i dalje prisutna, da se pridržavamo mera, da se vakcinišemo kako bi i kod nas dolazili turisti i kako bi sigurno i bezbedno putovali. Ja sam se orvi vakcinisao jer sam svestan da time štitim i ljude oko mene i apelujem na sve da tako razmišljaju!

(Kurir.rs/J.Pronić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track