OVA PRIČA NAS JE MNOGO POTRESLA: Baka Ljilji i deci konačno neko stavio osmeh na lice, i to NJIH 200! (FOTO)
Foto: Kurir

lep gest

OVA PRIČA NAS JE MNOGO POTRESLA: Baka Ljilji i deci konačno neko stavio osmeh na lice, i to NJIH 200! (FOTO)

Društvo -

Ljiljanu D. nakon problema sa socijalnim radnicima koje su htele da joj oduzmu unuke podržala je cela Srbija. Čak 50 advokata je ponudilo da ih zastupa pred sudom, a humani gestovi prema porodici koja je preživela svoju dramu samo se nižu.

Tako su i humani motociklisti Moto Asocijacije Srbije odlučili da pomognu ovu porodicu, ali i da im stave osmehe na lica koji su im nestali onog dana kada su silom pokušali da razdvoje.

Blace porodica
foto: Kurir/Biljana Roganović

Čak 200 bajkera pojavilo se juče pred vratima ove porodice.

Nikola Erski iz "MK Kolubajkeri" i član upravnog odbora "Moto Asocijacije Srbije" objasnio nam je da humani bajkeri dolaze iz 50 gradova Srbije.

- Mi smo uglavnom porodični ljudi, i kada god su ovakve situacije mi reagujemo, ko kako može. Ova priča nas je mnogo potresla pa smo sakupili novac i odlučili da pomognemo ovoj nesrećnoj porodici. Deci smo kupili bicikle, i nisu mogli da sakriju osmehe sa lica kada su ih ugledali. Odneli smo im i električni trotinet, kao i negde oko 100.000 dinara novčane pomoći koja će im sigurno značiti - rekao je on i dodao da su deca bila oduševljena, a da je skup bio i više nego lep i emotivan.

Deca su se fotografisala sa njima, družila, a malo su se i provozali na motorima.

Fotografije sa ovog susreta možete pogledati u galeriji ispod:

1 / 6 Foto: Ustupljene fotografije

(Kurir.rs / Suzana Trajković)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track