SKANDALOZAN SNIMAK IZ PODZEMNOG PROLAZA U BEOGRADU: Opleli korona kolo, na distancu ne misle, a u bolnicama sve manje mesta!
Foto: Printscreen/Twitter/ KosnicaStefan

komentari ne prestaju

SKANDALOZAN SNIMAK IZ PODZEMNOG PROLAZA U BEOGRADU: Opleli korona kolo, na distancu ne misle, a u bolnicama sve manje mesta!

Društvo -

Godinu dana bobre korona virusom i više od 5.000 preminulih u Srbiji izgleda da nije dovoljno za brigu i poštovanje mera jer pojedincima izgleda još uvek nije jasno ko nam je zaista protivnik.

Lekari apeluju, a korona brojke već danima upozoravaju da je epidemiološka situacija u Srbiji zabrinjavajuća, međutim jedan snimak iz Beograda koji je ujedno i najveće žarište u našoj zemlji izazvao je još jednu buru na društvenim mrežama.

Ovoga puta su se studenti okupili u podzemnom prolazu kod Zelenog venca u samom centur Beograda.

Bez maski, bez distance, u uskom grlu ovog prolaza kroz koji dnevno prođe nekoliko desetina hiljada Beograđana, studenti su razdragano igrali kolo i na glas pevali stihove ove pesme "Neće Gara da primi vakcinu, ne veruje u svetsku medicinu, neće Gara da primi vakcinu, ona bocu prima na Sokocu".

I dok se ljudi bore na respiratorima za svaki dah oni, pred kojima je budućnost, za usred epidemije smeju i igraju kao da sutra ne postoji.

Komentari na društvenim mrežama ne prestaju da se ređaju.

"U kakvom smo mi problemu. Zanima me koliko je ovde studenata medicine kukala nam svima majka...", jedan je od komentara.

"Čin drugi: respiratori", još jedan je od komentara.

"Mojoj najboljoj drugarici se majka trenutno bori za život. Ne mogu više ni da nabrojim koliko mi je prijatelja izgubilo roditelje zbog Covid19 virusa, a oni se smeju i igraju", dodala je druga korisnica društvene mreže Twitter.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track