Najnovije vesti

POSTANITE I VI DEO ZEPTERME OAZE Jednosobni apartmani već su dobili svoje vlasnike
Foto: Promo

POSTANITE I VI DEO ZEPTERME OAZE Jednosobni apartmani već su dobili svoje vlasnike

Društvo
12:47h

Vreme je da obezbedite sebi mesto za beg od stresa. Idealno rešenje predstavljaju potpuno opremljeni Zepterme apartmani smešteni na centralnom delu šetališta, u srcu Vrnjačke Banje. Svima je potreban odmor nakon naporne radne nedelje, a ovaj savremeni objekat osmišljen je tako da daje osećaj jedinstvenog doma namenjenog za relaksaciju i uživanje.

Pogledajte video i osetite radost, mir i zadovoljstvo koje donosi boravak u Zepterme kompleksu.

Jednosobni apartmani već su dobili svoje vlasnike, pa su Vam na raspolaganju dvosobni i trosobni kvadrature od 43 do 183 metara kvadratnih. Među njima možete odabrati onaj koji će biti u skladu sa svim Vašim prohtevima i željama.

Zepter
foto: Promo

Luksuzni kompleks koji odlikuju komfor i prefinjeni dizajn biće završen do maja 2022. godine. U našoj organizaciji i u pratnji našeg prodajnog tima, zainteresovani kupci mogu posetiti ovu popularnu banjsku destinaciju, kako bi uvideli da je reč o premijum lokaciji i najvišim standardima gradnje. Osim toga, pokazni stan na Novom Beogradu u ulici Heroja sa Košara omogućiće im da se uvere u vrhunski kvalitet materijala, funkcionalnost i ekskluzivnost naših apartmana.

Promo tekst

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...