SVIM BOLESNICIMA PORUČUJEM DA JE MOJ OTAC UMRO OD POSLEDICA KORONE: Ponovo se oglasio sin pokojnog glumca Zafira Hadžimanova!
Foto: ATA Images

javno

SVIM BOLESNICIMA PORUČUJEM DA JE MOJ OTAC UMRO OD POSLEDICA KORONE: Ponovo se oglasio sin pokojnog glumca Zafira Hadžimanova!

Društvo -

Filmski glumac, pevač, kompozitor i otac Zafir Hadžimanov, preminuo je pre 3 dana od posledica korona virusa u 77. godini, a njegov sin Vasil, ponovo se oglasio na društvenim mrežama.

Naime, on je u jednom od komentara ljutito objasnio kako je njegov otac preminuo isključivo od korona virusa.

Vasil Hadžimanov
foto: Printscreen

- Svim bolesnicima koji ovde stavljaju sramne komentare poručujem da je moj otac umro od posledica Kovid19 virusa. Kao teški srčani bolesnik posledice virusa nije mogao da izdrži. Vakcinisao se jednom, što da znate bilo šta dalje od vaše gu*ice, nije dovoljno za zaštitu od ovog strašnog virusa. Ukoliko vidim još jedan sličan komentar ovde ili bilo gde, lično ću se postarati da vas nađem i naučim vas pameti kako se ponaša i šta se ne izgovara i ne ispisuje na zidu pokojnika. Sramote neljudske! - napisao je Vasil Hadžimanov.

Podsetimo, kantautor, pesnik, glumac Zafir Hadžimanov je rođen 1943. godine u Kavadarcima, Makedonija. Završio je gimnaziju i muzičku školu u Skoplju, gde je počeo da se bavi muzikom i pozorištem. 1967.godine diplomirao je glumu na FDU u Beogradu.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track