PREGLED DANA NA KURIRU: Ovo su najvažnije vesti koje su obeležile dan za nama
Foto: Kurir

PREGLED DANA NA KURIRU: Ovo su najvažnije vesti koje su obeležile dan za nama

Društvo -

Pregled najvažnijih vesti za sredu, 31. mart. Dan koji je za nama, u Srbiji je izgledao ovako:

POČELI RADOVI NA PUTU NBG-SURČIN Vučić: Surčin će biti jedan od najtraženijih delova BG, kvadrat će vredeti i 30 odsto više

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvuje obeležavanju početka radova na deonici puta Novi Beograd - Surčin, koji je nastavak auto-puta E-763 Miloš Veliki. Kraj radova je predviđen za oko 18 meseci, a kako je predsednik istakao, Surčin će postati jedan od najlepših i najtraženijih delova Beograda.

pocetak radova, deonica puta Novi Beograd-Surcin, Aleksandar Vucic
foto: Tanjug Printscreen

PREDSEDNIK VUČIĆ ZA CNN O VAKCINACIJI U SRBIJI: Kod nas možete da birate vakcinu, spasavamo ljudske živote (VIDEO)

Za Srbiju nabavka vakcina nije bila geopolitičko pitanje, već pitanje spasavanja života, istakao je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić u intervjuu za CNN.

Aleksandar Vucic
foto: Printscreen

KORONA NE MIRUJE: Danas 5.107 novozaraženih, 38 preminulih, skok broja pacijenata na respiratorima

U Srbiji je u prethodna 24 sata na korona virus testiran 17.801 građanin od kojih je 5.107 novozaraženih.

presek stanja, korona virus
foto: Covid19.rs Printscreen

PUNKTOVI ŠIROM SRBIJE: Ubuduće moguća vakcinacija bez zakazivanja u još minimum 50 gradova

Državni sekretar Ministarstva zdravlja Mirsad Đerlek rekao je večeras da će od utorka u još minimum 50 gradova biti moguća vakcinacija bez prethodnog zakazivanja.

vakcina, red, vakcinacija
foto: Printscreen/Facebook/Goran Vesić

TRENJA U KRIZNOM ŠTABU: Struka i dalje PROTIV otvaranja kafića i restorana, a bašte pune!

Iako je bilo najave da će od danas mere za borbu sa kronavirusom u Srbiji biti malo relaksirane, a kafićima i restoranima koji imaju bašte dozvoljen bar ograničen rad, nakon jučerašnjih konsultacija Kriznog štaba, ta mera i dalje nije doneta.

PRETI NAM I KOVID MUTANT IZ INDIJE: Doktorka Gnjatović otkrila koje kategorije građana će morati da prime TREĆU DOZU vakcine

Doktorka Marija Gnjatović iz Instituta za primenu nuklearne energije naglasila je danas da postoji nekoliko kategorija ljudi koji mogu biti kandidati za treću dozu vakcine protiv korone ako im imunski odgovor na prve dve doze nije adekvatan.

Marija Gnjatovic
foto: Printscreen/TV Prva

POHAPŠENI LAŽNI KLADIONIČARI: Reklamirali se preko poznatih pevačica i starleta, PREVARILI STOTINE LJUDI

Devet osoba je uhapšeno u policijskoj akciji Republike Srpske pod nazivom "Vektor" zbog sumnje da su preko Fejsbuka i Instagrama prevarili na stotine ljudi, među kojima ima i državljana Srbije, navodeći ih da im uplaćuju novac za klađenje!

Prevaranti, starlete
foto: Kurir, Promo, MUP RS

VELIKA KOCKARSKA PREVARA NA INSTAGRAMU I FEJSBUKU: Stotine Srba obmanjeno, govorili im kako imaju dojave za nameštene utakmice!

Devet osoba je uhapšeno u velikoj policijskoj akciji Republike Srpske pod nazivom "Vektor" zbog sumnje da su putem Fejsbuka i Instagrama prevarili na hiljade ljudi, među kojima ima i mnogo državljana Srbije, navodeći ih da im uplaćuju novac za klađenje!

KO JE CRTAO KRSTIĆE NA ZVONU KOD ULAZNIH VRATA NA NOVOM BEOGRADU: Policija proverava ove slučajeve, do sad podneto 5 prijava

Građani koji su nalazili krstiće na zvonu svojih stanova prijavili su slučaj policiji, a kako nezvanično saznajemo obavešetno je i nadležno tužilaštvo.

krstići
foto: Kurir

RAZDVOJIO SAM KOMŠIJU OD PSA, NE ZNAM KAKO JE SADA: Novi detalji stravičnog napada rotvajlera na penzionera (75)

Jedan od komšija Radomira Jakoviljevića (75) koji se oporavlja u Opštoj bolnici Kruševac nakon zadobijenih težih povreda glave i tela kada su ga u dvorištu napali psi u vlasništvu porodice, kratko je prokomentarisao da je uspeo da odreaguje kada je shvatio šta se dešava.

DETALJI UŽASA U SJENICI Deca se igrala u dvorištu, pa jedno otvorilo boks iz kog je izleteo razjareni pas i izujedao devojčicu (8)

Devojčica (8) iz Sjenice teško je povređena kada ju je izujedao po glavi i telu pas rase američka akita.

SRPSKI ARBITAR IDE U ZATVOR! Sudiji Srđanu Obradoviću 15 meseci zatvora i zabrana rada 10 godina

Viši sud u Novom Sadu osudio je na 15 meseci zatvora fudbalskog sudiju Srđana Obradovića iz Jagodine povodom optužbi da je zloupotrebom položaja arbitra na utakmici između domaćina Spartaka i Radničkog iz Niša, iskorišćavanjem svog službenog položaja favorizovao domaći tim.

Srđan Obradović
foto: S. Stojanović

ZBOG OVOG MEČA JE SRPSKI SUDIJA OSUĐEN NA ZATVOR: Smehotresan penal za domaćina, Pavkov ga nazvao MAJMUNČINA! VIDEO

Srpski fudbalski sudija Srđan Obradović osuđen je na 15 meseci zatvora zbog nameštanja utakmice Superlige između Spartaka i Radničkog.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track