SLOBINA VILA IMA 10 SOBA I 6 KUPATILA: Prodata je za oko 2 miliona evra košarkašu Pekoviću, koji je nije isplatio 5 godinai! FOTO
Foto: Kurir, Starsport

Unutrašnjost zdanja u Tolstojevoj 33 na Dedinju

SLOBINA VILA IMA 10 SOBA I 6 KUPATILA: Prodata je za oko 2 miliona evra košarkašu Pekoviću, koji je nije isplatio 5 godinai! FOTO

Politika -

Košarkaš Nikola Peković tek je pre nekoliko dana uplatio prvu ratu za kupovinu vile bivšeg predsednika SRJ i Srbije Slobodana Miloševića na Dedinju.

Kurir je objavio da je Peković, iako je postao kupac ove nekretnine još pre pet godina, tek 5. marta ove godine platio Miloševićevim naslednicima - Mariji i Marku Miloševiću - prvu tranšu od 100.000 evra. Navodno je prodata za oko dva miliona evra.

vila, Tolstojeva 33
foto: Kurir

Zahvaljujući ovom pazaru, Peković je za sebe obezbedio luksuz, koji nema mnogo nekretnina u Beogradu, o čemu svedoče i fotografije iznutra koje je Kurir prvi objavio 2018.

Čuvena vila u Tolstojevoj 33, u kojoj je Slobodan Milošević boravio dok je bio predsednik države, ima deset spavaćih soba, šest kupatila, dve recepcije i dve sobe za prijem. Ovaj kompleks pun istorije bezuspešno se prodavao čitavih 17 godina, i to po ceni od pet miliona evra. Na kraju, Peković je došao u njen posed za oko dva miliona evra.

vila, Tolstojeva 33
foto: Kurir

Kako smo već pisali, celoviti sporazum o regulisanju međusobnih odnosa povodom kupovine dedinjske vile sklopljen je tek u decembru prošle godine. U dokumentu do kojeg smo došli navodi se da je očigledno bilo problema između Pekovića i Miloševićevih naslednika.

vila, Tolstojeva 33
foto: Kurir

- Celoviti sporazum ostaje na snazi do konačnog ispunjenja prema volji ugovornih strana i u skladu sa članom 10 i smatra se strogo poverljivim, imajući u vidu sve probleme koji su nastali u proteklom periodu - piše, između ostalog, u priznanici do koje smo došli.

Kurir.rs/ I. K. Foto: Kurir, Starsport

Bonus video:

01:33

NESTVARNA SCENA! U BOLNICI GRMI HIT ŠEKIJA TURKOVIĆA: Korona odnosi živote, a KOVID BOEM svira i peva na bolesničkom krevetu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track