MINA SMILJANIĆ TVRDI DA JU JE DR TOMISLAV KRAJINOVIĆ VREĐAO I UDARIO NA POROĐAJU: Vi novinarke se prodajete za 50 evra!
Optužbe Mina se porodila u GAK „Narodni front“, Foto: Tamara Trajković, Instagram

Influenserka

MINA SMILJANIĆ TVRDI DA JU JE DR TOMISLAV KRAJINOVIĆ VREĐAO I UDARIO NA POROĐAJU: Vi novinarke se prodajete za 50 evra!

Društvo -

Na Instagramu je objavila da ju je čuveni anesteziolog maltretirao u GAK „Narodni front“, a iz te klinike poručuju da će slučaj ispitati kad bude prijavljen

Novinarka i influenserka Mina Smiljanić tvrdi da ju je poznati anesteziolog iz GAK „Narodni front“ Tomislav Krajinović vređao, maltretirao i udario tokom porođaja.

Iz „Narodnog fronta“ odgovaraju da nisu dobili nikakvu zvaničnu prijavu, te da će sprovesti kompletan postupak ako je dobiju. Smiljanićeva, koja se porodila pre tri meseca, napisala je na Instagramu da „nije bila žrtva seksualnog nasilja, ali jeste bila žrtva akušerskog nasilja“.

Mina Smiljanic, Mina Smiljanić
foto: Instagram

- Prva stvar koju mi je rekao, na moje dobar dan, jeste: „Ma vi novinarke se prodajete za 50 evra. Ova moja struka ne radi na vašu i još dve / advokate jer su ološ...“, i ne mogu da se setim koga je još pomenuo. Vidno sam bila u šoku. Na moje pokušaje da njegove izjave shvatim kao šalu, on je dodavao da sam debelguza, da sam nesposobna jer ne mogu sopstveno dupe da pomerim... Da još pomenem da me je poprilično snažno udario u leđa i desno rame, kako bi mi objasnio kako da se namestim da bi mi ubo iglu usred kičme... - napisala je, između ostalog, Smiljanićeva i dodala:

- Ceo porođaj sam govorila sebi: „Ne dozvoli da ti pokvari ovaj dan!“ I tako zamišljena ga nisam više ni slušala dok mi je ubrizgavao epidural, sve dok nije viknuo ne bi li mi skrenuo pažnju. Tada sam mu rekla da sam odlutala jer i nije baš ljubazan. Uvredio se silno. Kasnije sam mu rekla da nisam imala nameru da ga uvredim, a on mi je iz sve snage, onako sočno rekao: „Đuuubre jedno.“ Tako da, biće da nisam umislila.

Iz „Narodnog fronta“ su nam rekli da slučaj zvanično nije prijavljen.

- Klinika nije dobila nikakvu zvaničnu prijavu od pacijentkinje na rad Tomislava Krajinovića. Ako se to bude desilo, klinika će sprovesti čitav postupak u skladu sa zakonom, uključujući utvrđivanje odgovornosti i sankcionisanje određenog ponašanja. Mi kao kuća, iako nam je jako krivo kad neko najlepši dan u životu, to jest rađanje svog deteta doživi kao traumu, ne možemo da postupamo prema navodima iz novina - navode iz GAK „Narodni front“.

Kurir.rs/ J. S. S. Foto: Tamara Trajković, Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track