01:00

Kako je oslobođen SRPSKI FUDBAL hapšenjem Velje Nevolje?!

KURIR TELEVIZIJA

DARKO TRIFUNOVIĆ O AKCIJI GROM! Otkrio kako je oslobođen SRPSKI FUDBAL hapšenjem Velje Nevolje!

Društvo -

Od kada je najavljen obračun države sa kriminalom, na teritoriji Srbije usledila su hapšenja bezbednosno interesantnih osoba, a jedno od poslednjih u nizu koje je šokiralo javnost svojom brutalnošću je ono Veljka Belivuka - vođe navijačkih grupa "Janjičari" i "Principi" koje su bile paravan za brojna krivična dela.

Darko Trifunović, direktor Instituta za nacionalnu i međunarodnu bezbednost kaže da je ova akcija došla u poslednjem trenutku. Za grupu koja okružuje Velju Nevolju kaže da je otela državu, ali i srpski fudbal.

"Oteli su nam institucije, to stalno ponavljam. Ali pogledajte srpsku reprezentaciju rasterećene te organizovane kriminalne grupe koja je vršila pritisak. Mi svi znamo da su oni birali fudbalere koji će izaći na teren a ne sam selektor. Pogledajte dolazak vrhunskog fudbalskog stručnjaka, gospodina Dragana Stojkovića Piksija i njegov izbor reprezentacije", primetio je Trifunović.

On je dodao da su svi ljubitelji fudbala zaboravili kako izgleda kada se igra vrhunski fudbal.

"Dugo smo se pitali zašto se to dešava, zašto Srbija, koja ima fudbalere na svim destinacijama sveta, kada ih stavite u jedan tim ne daje rezultate", naglasio je i zahvalio se bezbednosnim strukturama u zemlji.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track