02:25

SRBIJO POMOZI! Ostalo je SAMO 9 DANA da Andrea PROHODA! Čekala je 6 godina, a sad fali još 10.000 poruka!

KURIR TELEVIZIJA

SRBIJO POMOZI! Ostalo je SAMO 9 DANA da Andrea PROHODA! Čekala je 6 godina, a sad fali još 10.000 poruka!

Društvo -

Nakon teške saobraćajne nesreće koju je doživela 2015. godine, Subotičanka Adrea Mudrić je ostala nepokretna od grudi nadole zbog teške povrede kičme. Nadu za izlečenje, pronašla je u operaciji koja se radi na klinici na Tajlandu, a za koju ima još svega devet dana da sakupi potrebni novac.

Samo devet dana Andreu deli od sna, sa kojim već gotovo šest godina, svakodnevno živi i na javi. Ipak, za ostvarenje njene najveće želje potrebno joj je još 20.000 evra, koje mora da sakupi za svega nekoliko dana.

Andrea Mudrić
foto: Kurir televizija

Operacija na Tajlandu košta ukupno 100 hiljada dolara, bez uračunatih ostalih troškova. Ugradnjom stimulatora u povređeni deo kičme, ova hrabra i mlada žena, koja ne posustaje u nameri da svoj život bar donekle vrati u onaj ritam koji je bio pre kobne večeri, moći će najzad da bude samostalna.

Andrea je potrebna i svojim ćerkama. One su joj najveća snaga, da istraje u ovoj borbi i ponovo stane na svoje noge.

Andrea Mudrić
foto: Kurir televizija

Ukoliko joj ljudi dobrog srca pomognu da sakupi nedostajuću sumu od 20 hiljada evra, Andrea će već 15. maja sa kartom u ruci "leteti" ka budućnosti van invalidskih kolica. Nakon operacije, na Tajlandu će ostati još mesec dana, a potom se vratiti u Srbiju gde će je od prvih samostalnih koraka deliti duga godina oporavka.

Andrea Mudrić
foto: Kurir televizija

Kurir.rs

Bonus video:

02:29

SRBIJA U VRHU PO BROJU MALOLETNIČKIH ABORTUSA! Seksolog UPOZORAVA: Deca se MORAJU od rođenja vaspitavati da budu seksualno zrela

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track