Najnovije vesti

NEMA MASKI NA GRČKIM PLAŽAMA: Svaki turistički radnik prolazi test ili se vakciniše, gosti bezbedni 100 odsto
Foto: Profimedia

Miloš jovović o dezinformacijama

NEMA MASKI NA GRČKIM PLAŽAMA: Svaki turistički radnik prolazi test ili se vakciniše, gosti bezbedni 100 odsto

Društvo
23:29h

Informacije da će se na grčkim plažama nositi maske su, najblaže rečeno zlonamerne, a ko god ih izgovori širi dezinformacije.

Ovo za Kurir kaže Miloš Jovović, direktor agencije Travelland, povodom neistinitih glasina, koje smo mogli da čujemo proteklih dana!

- Alekaandar Seničić je lepo rekao da nije tačno da se nose maske na grčkim plažama. A ja ću biti mekši, reći ću da laže svako ko izgovori ovakvu neistinu - napominje Jovović.

- Normalno da svaka država ima mere kao i naša, na koje smo se i navikli. I Grci ih poštuju, kao i mi ovde, kao što su na primer maske u kafićima. Grčka  inače testira najviše ljudi svakog dana, a svaki turistički radnik koji je u kontkaku sa gostima mora da ima, ili brzi test ili vakcinu da bi mogao da radi - objašnjava sagovornik.

Miloš Jovović
Miloš Jovović foto: Privatna arhiva

Jovović preporučuje da bi tu meru mogli da prepišemo od Grka jer se turisti lepše osećaju i ne razmišljaju o koroni.

- Prošle godine smo ćutali na sve jer nisu radili ni svi hoteli, a putnike ove godine moramo da ispostujemo. Zato moramo da pitamo kako će države koje nemaju mere protiv korone i u kojim nema vakcine uopšte promovisati dvoje destionacije - zaključuje sagovornik.

(Kurir.rs)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...