MAJSTORE, KAPA DOLE! Anonimni humanitarac prodao MOTOR ZA 9.000 EVRA, sve pare je dao za OVOG BOLESNOG ANĐELA (FOTO)
Foto: Budi human

SVAKA ČAST

MAJSTORE, KAPA DOLE! Anonimni humanitarac prodao MOTOR ZA 9.000 EVRA, sve pare je dao za OVOG BOLESNOG ANĐELA (FOTO)

Društvo -

Gavrilo Đurđević čeka najskuplji lek na svetu, a anonimni humanitarac za njega je uplatio novac od prodaje motora "Harly Davidson"

Anonimni humanitarac uplatio je za Gavrila Đurđevića, osmomesečnog dečaka koji boluje od retke i progresivne neuromišićne bolesti - spinalne atrofije tip 1, neverovatnih 1.070.000 dinara!

Naime, on je donirao novac prodajom motora "Harly Davidson", a dokaz o uplati objavio je na Fejsbuku Nemanja Ugrešić, koji je pokrenuo akciju prodaje motora za malog Gavrila.

uplatnica za gavrila
foto: facebook

Ovu radosnu vest za Kurir je potvrdila i Nevena Đurđević, majka malog Gavrila.

- Tačno je, čovek koji želi da ostane anoniman prodao je svoj motor za 9.000 evra i uplatio ga za naše dete. Novac je legao, a tom momku svaka mu čast. Čula sam se i sa Nemanjom koji se mnogo angažovao da nam pomogne da sakupimo novac za Gavrila, i rekao nam je da se nada da će uspeti da proda još jedan motor od 12.000 evra, a taj novac bi takođe išao za lečenje našeg deteta - rekla je Nevena za Kurir.

Kako nam je rekla, za Gavrila je do sada sakupljeno ukupno 1.500.000 evra, a nedostaje mu još 900.000 kako bi primio najskuplji lek na svetu, "Zolgensmu", koji ovom dečaku može da spasi život.

Kurir.rs / Suzana Trajković

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track