MOJSILOVIĆ OBIŠAO PROKUPLJE I KURŠUMLIJU: Načelnik Generalštaba sagledao organizaciju života i rada u jedinicama (FOTO)
Foto: Ministarstvo odbrane

POSETA

MOJSILOVIĆ OBIŠAO PROKUPLJE I KURŠUMLIJU: Načelnik Generalštaba sagledao organizaciju života i rada u jedinicama (FOTO)

Društvo -

Načelnik Generalštaba Vojske Srbije, general Milan Mojsilović obišao je danas deo jedinica Vojske Srbije u garnizonu Prokuplje i garnizonskom mestu Kuršumlija, saopšteno je iz Ministarstva odbrane.

Tokom obilaska, Mojsilović je sagledao organizaciju života i rada, stanje, operativne i funkcionalne sposobnosti jedinica 3. brigade Kopnene vojske i 224. centra za elektronska dejstva u kasarnama "Toplički ustanak" i "Ratko Pavlović Ćićko".

1 / 7 Foto: Ministarstvo odbrane

Komandanti bataljona i diviziona razmeštenih u ovim kasarnama izvestili su o stanju u svojim jedinicama, stepenu realizacije težišnih zadataka i planovima za predstojeći period.

Načelnik Generalštaba je ovom prilikom informisao pripadnike jedinica o aktuelnom stanju u Vojsci Srbije, prioritetima razvoja i planovima za dalje unapređenje operativnih sposobnosti i materijalnog položaja pripadnika Vojske Srbije.

Izražavajući zadovoljstvo zatečenim stanjem, načelnik Generalštaba general Milan Mojsilović odao je priznanje pripadnicima 3. brigade Kopnene vojske i 224. centra za elektronska dejstva na odanosti otadžbini i vojnom pozivu i profesionalnom izvršavanju zadataka od vitalnog značaja za Vojsku Srbije i bezbednost Republike Srbije, dodaje se u saopštenju.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track