ZAVRŠENA POTRAGA ZA DEVOJČICOM (14): Majka potvrdila da se vratila kući
Foto: Prva TV Printscreen

traže je od ponedeljka

ZAVRŠENA POTRAGA ZA DEVOJČICOM (14): Majka potvrdila da se vratila kući

Društvo -

Potraga za 14-godišnjom A. F. iz Čeneja kod Novog Sada je uspešno završena. Podsetimo, za njom se tragalo od ponedeljka kada je, kako se sumnja, pobegla sa svojim 17-godišnjim dečkom I. F.

- U ponedeljak posle škole sa drugaricom je otišla do grada da vide maturske haljine. Od tada se nije vratila kući, niti se javlja na telefon koji je jedno vreme bio dostupan ali više nije. Drugarica kaže da su sedeli u pekari i da se dečko pojavio i da je ona otišla sa njim.

On je zvao dok sam ja bila kod njegovih roditelja, smejao se kao ludak na moje suze. Apelujem, ko ih vidi, neka odmah pozove policiju – kazala je danas majka.

Porodica je sutradan nestanak prijavila policiji, dok se za nestalim dečakom tragalo. Prema rečima sestre devojčice, on je rekao svojoj majci da se "oženio" i da se "ne vraća kući".

- Ne javlja nam se. Njih dvoje se zabavljaju nekoliko meseci. Koliko znamo on se javio svojoj majci i rekao da se oženio i da ju neće vratiti kući. Ranije nije ništa pričala o tome, da želi da ode ili bilo šta – kazala je sestra.

Kurir.rs/Novosti

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja