DIŠI PUNIM PLUĆIMA DOK PRATIŠ EURO: Najnoviji prečišćivači vazduha na mestu najbolje zabave
Foto: Pixabay

DIŠI PUNIM PLUĆIMA DOK PRATIŠ EURO: Najnoviji prečišćivači vazduha na mestu najbolje zabave

Društvo -

Od izbijanja pandemije, kvalitet vazduha u zatvorenim prostorijama postalo je pitanje broj jedan na planeti. Kompanija Meridian, najveća regionalna grupacija u industriji zabave, i u ovom segmentu poslovanja apsolutni je tržišni lider u našoj zemlji - u 2020. na svim uplatnim mestima u Srbiji uvela je najviše evropske standarde kvaliteta vazduha.

Naime, sve Meridian kladionice u Srbiji poseduju najsavremenije prečišćivače vazduha, konstruisane po najstrožim pravilima EU, odnosno njene Direktive 125/2009 o uslovima kvaliteta vazduha u zatvorenim prostorijama. Reč je o tehnologiji EN 14511, koja otklanja sve otrovne čestice iz vazduha, odobrenoj od Evropske agencije za standardizaciju kvaliteta vazduha (CEN), što je najviši eko-standard na celom kontinentu.

Počevši sa primenom najviših EU standarda u pogledu kvaliteta vazduha još ranije (u 2019.), regionalni lider u industriji igara na sreću sada je otišao i korak dalje i maksimizovao i energetsku efikasnost, s obzirom da pomenuti standard prečišćavanja vazduha štedi električnu energiju.

Time su Meridian kladionice još jednom opravdale epitet mesta apsolutno bezbedne zabave, uvođenjem najsavremenije tehnologije prečišćavanja vazduha i ispunjavanja najstrožijih ekoloških kriterijuma. Nedavno nagradivši sve sugrađane koji su primili vakcinu protiv virusa korona, kompanija Meridian sada je visoko podigla lestvicu u promociji odgovornog ponašanja u zajednici, jer je borba za čist vazduh ključni preduslov javne bezbednosti i zdravlja.

Meridian kladionice su tako postale najbezbednije mesto za praćenje najvažnijeg fudbalskog događaja ove godine – Evropskog prvenstva.

Samo od 11. juna do 11. jula - odigraj najviše tiketa u Meridianu i osvoji Audi A4 i brdo bonus novca za klađenje.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track