Spremni za odmor: Bogat letnji program vas čeka
Foto: Promo

Više od 2.000 proizvoda za leto u Jumbo marketima

Spremni za odmor: Bogat letnji program vas čeka

Društvo -

Konačno je došlo ono doba godine koje je stvoreno za uživanje i avanture.

Sve do 21. juna dan se produžava, pa u tom periodu traje skoro 17 sati! Čim je toplo, spremni smo za događaje pod otvorenim nebom.

Pojedina istraživanja pokazuju da ljudi najviše vole da putuju tokom leta. Mnogi primećuju da su tokom ovog perioda godine opušteniji, srećniji, imaju više energije, bolji san i osećaju se zdravije! Pa, zašto onda ne biste otputovati na more ili planinu i tako na najbolji način iskoristili sunčane letnje dane pred nama.

Jumbo nudi najpotpuniji letnji program

Svaki dan može biti kao na moru ako napravite svoju dvorišnu oazu. Za pravi mali akva-park u dvorištu kuće ili vikendice, mogu vam poslužiti montažni bazeni sa pumpom i pratećom opremom za održavanje, kao i dečii bazeni za kupanje koje možete naći u Jumbo marketima. To je najbolji način da se osvežite i provedete kvalitetno vreme sa svojom porodicom i prijateljima kada god poželite.

Kako god želite da provedete deo letnjeg odmora – na moru, jezeru, reci, potrudite se da i vaš dvorišni kutak ili terasa budu opremljeni za uživanje u vrelim letnjim danima, a to će vam lako poći za rukom, jer vas u Jumbu očekuje više od 2.000 proizvoda za leto. Na standardno bogati asortiman u Jumbu ste već navikli, ali ove sezone tu je za vas i bazen sa sedištima koji liči na đakuzi. Mališane će posebno oduševiti dušeci na naduvavanje u obliku životinja ili repa sirene, kao i šlaufi i mišići u dezenu omiljenih crtanih junaka. Takođe, vašim najmlađima će boravak na plaži učiniti zabavnim i prijatnim i rekviziti poput daski za surfovanje, pištolja i igračka za vodu.

Ako želite da istaknete svoju originalnost i kreativnost, a ljubitelj ste dekoracije i volite da sve bude lepo uklopljeno, Jumbo je za vas pripremio tematske dekoracije sa motivima lubenice, ananasa, džungle ili flaminga. Na vama je samo da izaberete! Da li da vam se peškir za plažu, dušek i japanke budu u istim motivima lubenice ili suncobran, japanke i čaša za limunadu sa tropskim motivima?

Jumbo
foto: Promo

Sve što vam je potrebno za piknik iz snova

Ako vam more ove godine nije na vidiku, možete, na primer, i da organizujete piknike na proplanku, u parku ili u vrtu. Sezona svežeg voća i povrća je u punom jeku, pa nećete morati dugo da pripremate hranu. Kod nas možete naći posude za obroke, prostirke, termo-torbe, frižidere i salvete koji će vam biti odlični saveznici za piknike.

Izlet definitivno ne znači samo sedenje i jedenje, već imate priliku da provedete malo vremena na svežem vazduhu u dodiru sa prirodom. Sportske aktivnosti su odličan način da obogatite svoj dan, sagorite kalorije unete ukusnom hranom. Igre sa loptom su sjajan izbor za sve uzraste, ili bacanje frizbija.

Da bi uživanje bilo potpuno, možete pripremiti i domaći sladoled na jednostavan način od voća najboljeg kvalteta koje možete pazariti u Super Vero makretima, koji se nalaze na istim lokacijama kao i Jumbo marketi: izmešajte u blenderu tri banane, 200 g malina, tri kašike meda i grčki jogurt. Sipajte smesu u činiju, pa u modle za sladoled (veliki je izbor u Jumbo prodavnicama). Zaledite i spakujte u prenosivi frižider koji takođe možete kupiti u Jumbo marketima. I uživajte!

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track