PREVRNUO SE ŠLEPER KOD DOLJEVCA, POVREĐEN VOZAČ: Pesak se rasuo po putu, saobraćaj ide samo preticajnom trakom, ostale 2 zatvorene
Foto: Profimedia

u smeru Niš - Leskovac

PREVRNUO SE ŠLEPER KOD DOLJEVCA, POVREĐEN VOZAČ: Pesak se rasuo po putu, saobraćaj ide samo preticajnom trakom, ostale 2 zatvorene

Društvo -

DOLJEVAC - Javno preduzeće Putevi Srbije saopštilo je danas da se na auto-putu E-75, u blizini Doljevca, u smeru Niš - Leskovac, zbog saobraćajne nezgode u kojoj je došlo do prevrtanja teretnog motornog vozila, saobraćaj odvija preticajnom saobraćajnom trakom, dok su vozna i zaustavna traka zatvorene za saobraćaj.

U prevrtanju kamiona koje se desilo jutros oko 8.10 na auto-putu E-75, u blizini stare naplatne rampe Doljevac, povređen je vozač. On je prebačen u Klinički centar u Nišu, a o kojim je povredama reč još nije poznato. Uviđaj bi trebalo da bude završen uskoro.

Povređen je vozač kamiona P. A. (47), koji je hitno prevezen u KC Niš, na odeljenje reanimacije. Kamion je prevozio pesak, koji se prilikom prevrtanja vozila rasuo po putu.

Javno preduzeće Putevi Srbije prethodno je saopštilo da se na auto-putu E-75, u blizini Doljevca, u smeru Niš - Leskovac, zbog saobraćajne nezgode u kojoj je došlo do prevrtanja teretnog motornog vozila, saobraćaj odvija preticajnom saobraćajnom trakom, dok su vozna i zaustavna traka zatvorene za saobraćaj.

Ekipe su na terenu. Putevi Srbije mole učesnike u saobraćaju da prilagode brzinu kretanja uslovima na putu.

Javnost će biti blagovremeno obaveštena o normalizaciji saobraćaja na tom putnom pravcu, dodaje se u saopštenju.

(Kurir.rs/Tanjug/Beta)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track