02:03

MORBIDAN SLUČAJ IZ OKOLINE KRALJEVA-MILUTINA ŽIVOG SAHRANILI! Birokratija odbija da ga oživi čak i kada stoji ispred šaltera!

MORBIDAN SLUČAJ IZ OKOLINE KRALJEVA

MILUTINA ŽIVOG SAHRANILI! Birokratija odbija da ga oživi čak i kada stoji ispred šaltera!

Društvo -

Nesvakidašnji slučaj potresao je porodicu Petrović koja godinama mirno živi u selu Sibnica kod Kraljeva. Milutin, još uvek čovek u punoj snazi, na papiru se vodi kao mrtav, a sada se bori da administraciju ubedi u suprotno.

Milutin Petrović
foto: Kurir televizija

Sve je počelo kada je Milutinova supruga primila poziv za ostavinsku raspravu koja se tiče imovine njenog, kako se u dokumentu navodi, pokojnog muža.

- Žena veli da je postala udovica, dala mi je pismo na šta sam ja ostao šokiran, mislio sam da je to šala. Ne znam ni ko može da donese rešenje da sam živ, ili da sam umro. Gledam ljude i slušam šta me savetuju ali ne znam šta će biti - kaže Milutin Petrović.

Milutin Petrović
foto: Kurir televizija

- Loše sam se osećala, kad sam videla da je ostavinska raspava ostala sam u šoku. Stvarno nas je strah, ne znam šta bismo radili da nije vas novinara - drhtavim glasom ispričala je Milutinova supruga, Raduna Petrović.

Milutin Petrović
foto: Kurir televizija

Petrovići još uvek nisu uspeli da dođu do zavedene umrlice prema kojoj se Milutin vodi kao mrtav, pa ne znaju kada je sve i na koji način počelo. Iz kancelarije javnog beležnika koja je uputila poziv za ostavinsku raspravu nisu dobili nikakav konkretan odgovor.

Milutin Petrović
foto: Kurir televizija

Porodica Petrović angažovala je advokata. Podneta je krivična prijava koja se trenutno nalazi u nadležnom javnom tužilaštvu, a Milutinu ostaje da pronađe način da se vrati među žive.

Kurir.rs/M.Lekić

OVDE MOŽETE PRATITI UŽIVO KURIR TELEVIZIJU

Bonus video:

02:11

KAMIONDŽIJE DIGLE KRAGUJEVAC NA NOGE! Svadba kakva nije viđena u Srbiji, svi izašli da slikaju svatove (KURIR TV)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track