Najnovije vesti

KILOMETARSKE KOLONE NA GRANICAMA: Najveći udar na prelazima sa Hrvatskom i Severnom Makedonijom, NA HORGOŠU SE ČEKA PO 2 SATA
Foto: printscreen AMSS

GUŽVE

KILOMETARSKE KOLONE NA GRANICAMA: Najveći udar na prelazima sa Hrvatskom i Severnom Makedonijom, NA HORGOŠU SE ČEKA PO 2 SATA

Društvo

Gužve i čekanja na graničnim prelazima se i dalje nastavljaju. Na graničnom prelazu Horgoš čeka se i do dva sata kao i na granici sa Hrvatskom, javlaju iz Auto-moto saveza Srbije (AMSS).

Preševo
foto: printscreen AMSS

Tokom celog dana najveći udar je na granične prelaze prema Mađarskoj, Hrvtaskoj i Svernoj Makedoniji zbog velikog broja turista kao i gastarbajtera koji tranzitiraju kroz našu zemlju.

Ovaj trend se nastavio i večeras, ali sudeći prema poslednjem izveštaju AMSS, ne u tolikom intenitetu kao preko dana.Tako se na graničnom prelazu Horgoš čeka i do dva sta, a iz AMSS napominju da putnici obavezno uračunaju i vreme čekanja na mađarskoj strani.

Batrovci
foto: printscreen AMSS

Na granici sa Hrvatskom, na Batrovcima se čeka oko sat vremena, dok je, čini se, situacija gora na graničnom prelazu Šid gde putnici čekaju 120 minuta. Da uđete ili izađete iz Srbije u Severnu Makedoniju preko graničnog prelaza Preševo potrebno je da sačekate i do sat vremena.Nešto bolja situacija je na graničnom prelazu prema Crnoj Gori.

Prema izveštaju iz AMSS, na graničnom prelazu Gostun čeka se oko 40 minuta. Isto toliko se čeka i na prelazu Kotroman prema Bosni i Hercegovini.

Gradina
foto: printscreen AMSS

Na naplatnim rampama u Srbiji nema većih zadržavanja, javljaju JP "Putevi Srbije", osim na Preljini gde se čeka oko 15 minuta.

Kurir.rs

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...
track