NESTALA ANĐELA (28) IZ BORČE! MAJKA MOLI ZA POMOĆ: 5. dan kako je nema, neka se javi, da znam da je dobro! Da li ste je videli?
Foto: Facebook

nema je od ponedeljka 26. jula

NESTALA ANĐELA (28) IZ BORČE! MAJKA MOLI ZA POMOĆ: 5. dan kako je nema, neka se javi, da znam da je dobro! Da li ste je videli?

Društvo -

Anđela Bežanović (28) iz Borče nestala je u ponedeljak, 26. jula, između 5 i 7 sati ujutru.

Izašla je iz stana u Borči, u Ulici 1. maja, bila je bosa, u plavom teksas šortsku i beloj ili šarenoj majici. Kako navodi njena majka na društvenoj mreži Fejsbuk, ponela je samo mali ženski ranac boje kajsije.

"Peti dan kako nema moje Anđele. Ne javljaju mi ništa o njoj. Ne mogu sedeti i čekati. Moram je tražiti, bilo gde. I molim je, ako slučajno ovo pročita, neka mi se javi. Samo da znam da je dobro. Molim takođe sve vas, ako ste je videli, ako ste čuli nešto o Anđeli, javite mi", napisala je njena majka.

"Anđela Bežanović je nežna devojka, ima 28 godina, visoka 165cm, oko 54kg, svetlo smeđe, pepeljaste kose srednje dužine, tamno braon izrazitih očiju. Jednostavna je, skromna, tiha. Dana 26. sedmog, između 5 i 7 sati ujutru izašla je iz stana u Borči, u Ulici 1. maja, bosa, u plavom teksas šorcu i (beloj ili šarenoj) majici. Ponela je samo mali ženski ranac boje kajsije", stoji u objavi na Fejsbuku.

Ukoliko je vidite obavestite policiju.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track