MASER SAVA IZ BATAJNICE KUPIO NOVU KUĆU ZA 35.000 EVRA: Nakon što je ovaj nadrilekar raskrinkan, rešio da ode u selo Putince
Foto: Printscreen/Youtube/ Digitalci

nove informacije

MASER SAVA IZ BATAJNICE KUPIO NOVU KUĆU ZA 35.000 EVRA: Nakon što je ovaj nadrilekar raskrinkan, rešio da ode u selo Putince

Društvo -

Beogradsko naselje Batajnica uskoro više neće biti mesto u kome živi Sava Knežević i njegova majka Danijela, koji su osumnjičeni da su unakazili desetine ljudi.

Navodno, lažni hirurg i njegova porodica uskoro će se preseliti u selo nadomak Rume Putince i to u kuću koju su platili 35.000 evra.

Goli zidovi kuće u Batajnici

Kako bi isfinansirali ovu kupovinu, Kneževići su prodali dedovinu, odnosno kuću u Batajnici za gotovo 100.000 evra.

- Nisu više oni ovde u Batajnici. Odnosno, kuća je još uvek njihova, ali samo ponekad dođe njegov otac Đorđe. Kako sam čula od komšinice, još im nije isplaćen novac, ali u pitanju su dani - navodi vremešna meštanka Batajnice.

Pripreme za preseljenje traju već mesec dana, a kako se moglo videti, kroz širom otvoren prozor, zidovi su goli, dok na podu stoje spakovane kutije. Dakle preseljenje samo što nije.

Sava Knežević
foto: printscreen

Kneževići su se verovatno odlučili za selidbu u Putince, pošto se tamo nalazi Savin ujak Rade, čovek velikog ugleda u ovom selu.

- Čuli smo da dolaze u naše selo. To je retka pojava, pošto obično svi idu iz sela, a eto oni dolaze. Ne znam koju su to tačno kuću kupili, ali priča se da jesu - kaže jedan meštanin ovog sela.

Posećuju ujaka pre selidbe

Jedna žena, izlazeći iz lokalne prodavnice, potvrđuje da je čula za nove komšije.

- Kako sam čula tu novu kuću su platili 35.000 evra. Ovde dolaze valjda i što ovde živi Savin ujakj Rade, a on je, ne preterujem najdivniji čovek u Sremu. Možda ljudi i zbog njega malo zatvaraju oči - navodi sagovornica.

Navodno je upravo kod Savinog ujaka, tačnije Danijelinog rođenog brata, gde je pre izvesnog vremena pronađena sva oprema, kao i medicinski instrumenti kojima je Sava vršio estetske korekcije za koje nije imao dozvole.

- Pre neki dan smo ih videli, ali bili su samo nakratko. Nisu ovde, a kako smo čuli, još se nisu doselili - navode komšije Savinog ujaka.

(Kurir.rs/Objektiv)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track