01:01

SLAVICA JE JEDNA OD PRVIH BEOGRAĐANKI KOJA JE PRIMILA 3. DOZU!

KURIR TELEVIZIJA

SLAVICA JE JEDNA OD PRVIH BEOGRAĐANKI KOJA JE PRIMILA 3. DOZU! Njen stav o potpunoj imunizaciji treba DA ČUJE SVAKO

Društvo -

U Srbiji je juče počela vakcinacija trećom dozom, a na beogradskom Sajmu jedna od prvih koja je posle 180 dana od poslednje imunizacije primila novu vakcinu je Slavica Borisavljević.

Kako kaže ova Beograđanka, nimalo se nije dvoumila, pre svega zbog svog zdravstvenog stanja i želje da zaštiti svoju porodicu. "Ipak je u pitanju zdravstveno stanje. Imam troje dece, imam unučiće, trebam svima, ne samo sebi. Čovek ne sme da bude sebičan. Morate malo misliti i na one oko sebe, tako da ne bismo došli u neku situaciju da ste među svojom decom, da ne mogu da vam pomognu, da budete teret sami sebi prvo, a posle svima ostalima", navela je ona najbolji mogući razlog zbog koga se neko može zaštiti od koronavirusa.

Slavica Borisavljevic
foto: Kurir TV

Većina starijih građana svesna je rizika, dok su mlađi još uvek nepoverljivi. "Ako sam primila već dve, onda zašto ne bih primila i treću. Da mogu ovako opušteno da se šetam, bez maski", rekla je jedna od prolaznica.

Drugima i ne treba jak razlog, dovoljno je što tako treba.

Ima i onih koji nisu primili ni prvu dozu, a vide srećne primere u svom okruženju u kom niko nije preminuo od posledica kovida 19.

"Ja nisam primio ni prvu. Gde nađe mene", poručio je mlađi muškarac, a drugi zaključio:

"Meni je i deda preležao, baba preležala, nisu vakcinisani, imaju 76 godina".

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:02

EVO KO ĆE MORATI DA PRIMI TREĆU DOZU! Dr Bekić do detalja objasnio koje kategorije ljudi su PRIORITET, njima je vakcina NEOPHODNA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja