Radni dani na ekskluzivnoj destinaciji, vikend na Kopaoniku uz Skipass
Foto: Promo

Radni dani na ekskluzivnoj destinaciji, vikend na Kopaoniku uz Skipass

Društvo -

Period letnjih odmora je uskoro završen, nove uspomene su tu i vreme je da plaže, more, pesak i kupaći odložimo za sledeću sezonu. Ovo ne znači da osmeh sa lica treba da izostane, jer bliži nam se nova, za neke i bolja sezona i imamo čemu da se radujemo.

Zima, period koji sa sobom donosi lepe slojeve snega, vrući napitak u domu sa pogledom na pahuljice snega i naravno, nove mogućnosti za putovanja i sadržaje koje zimska sezona nudi.

Putovanja su verovatno i najlepši činilac naših života. Sa sobom nose uzbudljiva dešavanja, užitak, momente mira i naposletku divne uspomene. Svako putovanje ima svoju čar, ali kada smo u prilici da obiđemo zemlju koja je poznata po svojim bogatim prirodnim pejzažima i atrakcijama, kao i luksuzu i usluzi bez premca, ono što nam preostaje jeste čist hedonizam.

U svetu prelepih prirodnih ambijenata i planinskih vrhova, ističe se švajcarski Gstaad – sinonim za luksuz i odmaralište koje je biser turizma Švajcarske. Mesto koje je zadržalo svoj tradicionalni duh i koje zahvaljujući ekstravagantnoj arhitekturi i dizajnu svakog ostavlja ravnodušnim. Gstaad Palace se nalazi među vodećim luksuznim hotelima Švajcarske, čime predstavlja i svojevrsnu znamenitost ovog regiona.

Ovaj skijaški centar pored bogate ponude i predela koji oduzimaju dah nudi i ekskluzivne opcije skijanja sa helikopterom na čak šest stanica. Ali, kao što znamo sve ovo zahteva vreme i organizaciju koju često nemamo i čini nam se da bi nam uvek dobrodošla bilo koja vrsta pomoći, da sve aktivnosti koje ne možemo da postignemo usled svakodnevnih obaveza, imamo nekoga ko će sve rešiti za nas. Možda i tu možemo da pomognemo!

Banca Intesa se pobrinula da nastavite da živite punim plućima uz pomoć nove, Mastercard Platinum kreditne kartice sa kojom dobijate ličnog konsijerža koji je vama na usluzi svaki dan u nedelji, 365 dana u godini i u bilo koje vreme.

Na raspolaganju vam je tim profesionalaca koji na brz i efikasan način pronalaze rešenje za sve upite – bilo da se radi o organizaciji smeštaja i putovanja na luksuzna odredišta kao što je Gstaad, pružanju saveta i informacija - Concierge je tu da sve ove zahteve reši na brz i siguran način.

Banca Intesa, članica Intesa Sanpaolo Grupe, je u saradnji sa dugogodišnjim partnerom kompanijom Mastercard obogatila svoj kartičarski portfolio Mastercard Platinum kreditnom karticom, najekskluzivnijom platnom karticom na tržištu Srbije. Pored concierge-a, korisnici ove kartice dobijaju mnoštvo dodatnih lokalnih i globalnih pogodnosti koje pišemo ispod.

Najekskluzivnija platna kartica na tržištu Srbije obezbeđuje niz specijalnih prednosti, privilegovani tretman i personalizovane usluge najvišeg nivoa jer je kreirana na način da odgovori na najzahtevnije potrebe klijenata, a među njima se dodatno izdvajaju rešavanje flight delay pass-a za ulazak u VIP salone, pristup internetu širom sveta, odložena plaćanja do 24 rate bez kamate i dodatni posebni popusti i povlastice.

Po prvi put, pored nabrojanih privilegija, korisnicima ove kreditne kartice omogućeno je da odaberu i jedan od posebnih lokalnih paketa kao što su FitPass članarina za sve koji žele da se rekreiraju, Skipass propusnica za Kopaonik koja je na raspolaganju svim ljubiteljima zimskih sportova tokom trajanja skijaške sezone, u periodu od petka do nedelje kao i besplatan pristup Arena Cloud paketu TV kanala koja trenutno prati najbolje fudbalere sveta u najboljim ligama sveta – Premijer ligu, Seria A i Ligu 1.

Želeći da svojim korisnima pruži maksimalan ugođaj, Banca Intesa dodatno je obezbedila i pristup PressReader-u, digitalnom kiosku koji sadrži mnoge međunarodne časopise, i Digital Bodygard, aplikaciji za sigurnosne informacije i upozorenja, do 30. juna 2022.

Sa oko 1,5 miliona izdatih platnih kartica i udelom od preko 15 odsto, Banca Intesa je lider na domaćem kartičarskom tržištu. Banka učestvuje sa 24,2% u broju transakcija i sa 25,4% u prometu platnim karticama u zemlji i sa 24,9% u prometu platnim karticama u inostranstvu.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track