Najnovije vesti

JUB: „ZAJEDNO MENJAMO ŽIVOTE“: JUPOL i Crveni krst Srbije za decu
Foto: Promo

JUB: „ZAJEDNO MENJAMO ŽIVOTE“: JUPOL i Crveni krst Srbije za decu

Društvo

Kompanija JUB, renomirani proizvođač materijala za završne radove u građevinarstvu u regionu sa istorijom dužom od 145 godina, sada već tradicionalno, petu godinu zaredom udružuje svoje snage sa najstarijom i najvećom humanitarnom organizacijom u Srbiji “Crveni krst Srbije” u cilju realizacije humanitarnog projekta “Boje menjaju život” koji u fokusu ima pomoć deci iz socijalno ugroženih područja.

Humanost i tradicija na delu

Počevši od 2017. godine, robna marka JUPOL je promoter humanitarnog projekta “ Zajedno menjamo živote” sa porukom “JUPOL i Crveni krst Srbije zajedno za decu” pri čemu svaki kupac kupovinom JUPOL Plus 15L izdvaja 10 dinara u humanitarne svrhe.

jupol
foto: Promo

Ove godine, pod sloganom „Zajedno menjamo živote“ kompanija JUB zajedno sa Crvenim krstom Srbije realizovala je projekat humanitarnog karaktera u kome su učestvovala deca iz opštine Ljig. Deca su boravila u okviru odmarališta Crvenog Krsta Aleksandrovac na Goču – Mitrovo polje, u periodu od 24.08. do 31.08.2021. godine. Kao što to praksa i program nalažu, deca su pohađala radionice edukativno-zabavnog karaktera, družeći se i radujući se zajedno sa svojim vršnjacima.

jupol
foto: Promo

Uprkos novonastaloj situaciji sa pandemijom koja nas je sve zadesila u 2020. godini, kompanija JUB nije odustala od sprovođenja ovog humanitarnog projekta. Zahvaljujući ovom dugoročnom projektu, kompanija JUB je podržala oporavak 150-oro dece sa uticajem na edukativno-kreativan razvoj putem održavanja različitih radionica prilagođenih njihovom uzrastu.

Ove godine projekat je održan u Republici Srbiji i obuhvatao je smeštaj i kreativno-edukativni sadržaj za još 35 mališana iz socijalno ugroženih sredina u smeštajnim kapacitetima Crvenog krsta Aleksandrovac na Goču – Mitrovo polje.

Za kraj ovogodišnjeg druženja upriličena je svečana manifestacija u gradu Ljig, od strane Crvenog krsta Ljig, koja je okupila članove Opštinske Uprave grada Ljiga, Crvenog krsta Ljig, decu i njihove roditelje. Tom prilikom deci koja su boravila u kampu na oporavku donirana je i školska oprema za početak nove školske godine.

Inspirisani rezultatima prethodno realizovanih projekata kompanija nastavlja sa realizacijom društveno odgovornih projekata sa željom da zajedničkim snagama promeni živote mališana na bolje.

jupol
foto: Promo

Na samim radionicama mališani su imali prilike da saznaju nešto više o likovnim, dramskim i muzičkim sferama kao i da se oprobaju u istim. Takođe, pored toga imali su prilike da podele svoje stavove i razmene mišljenja sa svojim vršnjacima po pitanju humanih vrednosti, borbe protiv trgovine ljudima, kao i da nauče nešto više o prvoj pomoći, verbalnoj komunikaciji i na taj način aktivno učestvuju u razvijanju sebe i svoje ličnosti.

„Kao što je još davno rekao Dostojevski: „Svi ideali sveta ne vrede suze jednog deteta“, gledajući osmehe na njihovim licima shvatila sam težinu i važnost njegovih reči. Zahvaljujući projektu naše kompanije i ove godine sam uživala družeći se malim ljudima velikog srca. Prijatna atmosfera, puno osmeha, razmene znanja i međusobnog poštovanja za ovih 7 dana obeležilo je i ulepšalo celu 2021. godinu stvorivši još jedno novo iskustvo za pamćenje.“ istakla je Jelena Zdravković, rukovodilac marketinga u kompaniji JUB.

Kompanija JUB će i dalje nastaviti sa akcijom izdvajanja sredstava do kraja 2021. godine od svakog prodatog JUPOL Plus 15L proizvoda sa ciljem održavanja tradicije organizovanja humanitarnih i društveno odgovornih akcija za naše najmlađe.

Sloganom „Zajedno menjamo živote“ JUB želi da nam poruči da promeniti nečiji život možemo jedino ako se udružimo zajedno.

jupol
foto: Promo

Promo tekst

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...
track