MIŠA RELIĆ, PREDSEDNIK UDRUŽENJA NOĆNIH KLUBOVA ZA KURIR: Uvođenje kovid propusnice je jedino rešenje i SPAS ZA NAŠE ZAPOSLENE
Foto: Dado Đilas

kovid propusnice

MIŠA RELIĆ, PREDSEDNIK UDRUŽENJA NOĆNIH KLUBOVA ZA KURIR: Uvođenje kovid propusnice je jedino rešenje i SPAS ZA NAŠE ZAPOSLENE

Društvo -

Nakon razmatranja odluke o uvođenju kovid propusnica na jučerašnjoj sednici kriznog štaba, Miša Relić, predsednik Udruženja noćnih klubova, rekao je za Kurir da je Udruženje NOB još u maju ove godine reklo da podržava ovu odluku.

- Mi kao udruženje podržavamo ovakvu odluku koja se uostalom sprovodi u većini EU zemalja. Ne vidimo drugi način za funkcionisanje i maksimalno ćemo se pridržavati pravila s tim da očekujemo da nas Krizni štab konsultuje, kontaktira oko nekih detalja, pre svega da bi se donela pravila koja mi na terenu možemo da sprovedemo. Ovo je jedina moguća odluka za spas poslova naših zaposlenih i naših firmi - kaže Relić i dodaje:

- Ja zaista mogu da govorim samo u ime Udruženja noćnih barova i klubova, iako se nebrojeno puta od mene očekuje da govorim u ime svih ugostitelja sto je zaista nemoguće, jer nemam te ingerencije. Mi u udruženju smo jedinstveni u podršci ovakvoj odluci. Naša procena je da će verovatno biti manje gostiju u početku, ali kako smo videli na primeru Francuske, verujemo da će se dobar deo populacije mladih vakcinisati kako bi mogli da nastavimo koliko toliko normalno da živimo i tu vidimo ovaj potez Vlade Srbije kao dobar i jedini mogući, jer kovid očigledno neće nestati - istakao je Relić.

Kurir.rs/ A. K.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track