KURIR TELEVIZIJA

ZA VIKEND SLEDI DRASTIČNO POGORŠANJE VREMENA! Meteorolog najavio PRAVE JESENJE temerature, ulazimo u HLADNIJI period

Društvo -

Iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda stiglo je saopštenje da nas do vikenda čeka toplo vreme, sa povremenom kišom, a kakvo će vreme biti za vikend i nakon njega otkrio je meteorolog Đorđe Đurić.

Đorđe Đurić
foto: Kurir televizija

- Još danas ćemo uživati u letnjem vremenu, mada će biti dosta oblaka koji najvaljuji pogoršanje vremena koje nas očekuje od sutra. Od sutra sledi pogoršanje vremena, povremene kiše sa grimljavinom, koje su rezervisane za pred kraj dana. Tada će temperatura biti u padu. Već za vikend možemo očekivati prave jesenje temperature i to u rasponu od 20 do 26 stepeni - najavio je Đorđe i dodao da se ipak nećemo pozdraviti sa suncem za ovu godinu:

Đorđe Đurić
foto: Kurir televizija

- Biće i dalje sunca. Sada ulazimo u jedan hladniji period, očekuje se smena sunca i oblaka, biće češće i kiše, a od sledeće nedelje temperature će biti prave jesenje. Dakle, padaće ispod 20 stepeni, ali dobra vest je da prema trenutnim prognozama negde tamo na samom kraju septembra i početkom oktobra temperature budu u porastu, i možemo očekivati neki uvod u Miholjsko leto - rekao je Đorđe i dodao da sneg ne treba očekivati u naredna dva meseca.

Đorđe Đurić
foto: Kurir televizija

- Nakon zahlađenja stižu i topliji dani, rano je prognozirati zimu, prve pahulje treba očekivati tek za dva, dva i po meseca.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track