06:04

MADAM SE PREDSTAVLJA KAO DRUGARICA: Mili Čolić OTKRIO kako se vrbuju devojke za ELITNU PROSTITUCIJU

redakcija

PROSTITUCIJU TREBA LEGALIZOVATI, DA SE ZNA GDE JE TO DOZVOLJENO: Estradni kritičar Čolić otvoreno o NAJSTARIJEM ZANATU na svetu!

Društvo -

Estradni kritičar Milivoje Čolić, gostujući u jutarnjem programu na Kurir televiziji "Redakcija" govorio je o elitnoj prostituciji, o podvođenju devojaka, ali i o tome da bi po njegovom mišljenju trebalo legalizovati prostituciju.

- Da je prostotucija legalizovana sve bi bilo drugačije, treba je legalizovati. Mi već sada znamo ko je ko, bez legalizacije mi ne možemo da kažemo i napišemo ko je ko. U kulturi srpskog naroda je da mi kažemo "da je prostitucija najstariji zanat na svetu". Ukoliko je to tako, onda zašto prostitucija u 21. veku u jednoj evropskoj zemlji nije legalizovana. Da te žene imaju sve benefite kao svako što je zaposlen, socijalno, zdravstveno, radni staž... - naveo je Čolić i dodao:

- Te žene često ne znaju da su žrtve, a svakako je da madam ipak ubira plodove svega toga.

Redakcija, Jutarnji program
foto: Kurir televizija

Kako je još naveo da je prostitucija legalizovana znao "bi se neki red", a takođe bi se znala i mesta na kojima je to dozvoljeno, a madam onda ne bi mogla da rabi te devojke.

- Verovatno je da su neke od njih tu protiv svoje volje, međutim većina devojaka bira da se bavi prostitucijom i otvoreno o tome govori - zaključuje Čolić.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track