milivoje mili čolić

POPULARNA PEVAČICA NA VRHUNCU KARIJERE BILA PRAVA ELITNA PROSTITUTKA! Državi donosila informacije od IZUZETNE važnosti

Društvo -

Poznati estradni novinar Milivoje Mili Čolić u Jutarnjem proramu redakcije Kurir televizije govorio je o elitnoj prostitciji u Srbiji.

On je istakao da je ovde elitna prostitucija na jako slabom nivou, te da su elitne prostitutke nekada bile školovane i obrazovane dame, dok se to danas svodi na određene starlete i pevačice.

Redakcija, Jutarnji program
foto: Kurir televizija

Kao primer elitne prostitutke Mili je naveo jednu dobro poznatu pevačicu, koja je, kako navodi, sarađivala i sa državom.

Redakcija, Jutarnji program
foto: Kurir televizija

"Mi smo mala zemlja, naša estrada tek počinje da liči da ćemo da razvijemo šou biznis. U takvoj situaciji ne može da se priča o elitnoj prostituciji, koja je na mnogo višem nivou. Elitne prostitutke su školovane žene. U istoriji srpske estrade postojala je jedna prelepa pevačica, danas vremešna dama, za koju se, kada je bila na vrhuncu karijere, ozbiljno pričalo da je elitna prostitutka, da sarađuje sa državom i da je sredinom i krajem 80-ih državi donosila važne informacije".

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

06:04

MADAM SE PREDSTAVLJA KAO DRUGARICA: Mili Čolić OTKRIO kako se vrbuju devojke za ELITNU PROSTITUCIJU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track